Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Aleksić: Vučić kupuje podršku međunarodnih zvaničnika prodajom nacionalnih interesa - | K-013 Portal

Aleksić: Vučić kupuje podršku međunarodnih zvaničnika prodajom nacionalnih interesa

miroslav aleksic, skupstina srbije

Predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić ocenio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić „kupuje podršku“ međunarodnih zvaničnika time što kako je rekao, rasprodaje nacionalne interese.

Aleksić je za televiziju N1 ocenio da je Vučiću „pošlo za rukom da korumpira međunarodne zvaničnike“.

„To radi godinama unazad. Nekom da Generalštab, nekom zlato i bakar, nekom će dati litijum, plodne oranice u Vojvodini, nekome će dati Kosovo. Rasprodaje sve srpske i nacionalne interese zarad podrške koju će dobiti od nekih ljudi“, rekao je Aleksić.

Ocenio je da najavljena prodaja zgrade bivšeg Generalštaba u centru Beograda predstavlja „podsmevanje“ žrtvama bombardovanja.

„Generalštab je ‘big deal’ koji se pravi i što je najveći problem to je je podsmevanje građanima Srbije i žrtvama rata. To srušiti i dati nekom da tu gradi hotel, ne može vlast koja poštuje građane. Ovima je sve na prodaju i ući će u istoriju kao takvi“, dodao je lider Narodnog pokreta Srbije.

Komentarišući najavljeni izbor dosadašnje premijerke Ane Brnabić za predsednicu parlamenta, Aleksić je ocenio da će ona biti „samo nadogradnja“ dosadašnjeg predsednika Skupštine Srbije Vladimira Orlića.

„Ovo je samo nastavak kampanje, videli smo juče u parlamentu kako će to izgledati, sam kandidat za predsednika skupštine će biti kontinuitet agresije, mržnje, svega što ne bi trebalo da bude u javnom prostoru. Ana Brnabić će biti samo nadogradnja Vladimira Orlića kao predsednika parlamenta“, rekao je Aleksić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS