Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dačić: Opozicija želi da iskoristi pandemiju za obaranje vlasti - | K-013 Portal

Dačić: Opozicija želi da iskoristi pandemiju za obaranje vlasti

pancevo, beograd, novi sad, vesti, ivica dacic

Ministar spoljnih poslova i lider Socijalističke partije Srbije ocenio je da opozicija želi da iskoristi pandemiju korona virusa kako bi srušila vlast u Srbiji, odnosno slabljenje, kako je naveo, „pre svega predsednika Aleksandra Vučića“.

On je za TV Prva rekao da razume postojanje nezadovoljstva zbog mera ograničenja kretanja i okupljanja, ali da građani svoje nezadovoljstvo umesto organizovanim pravljenjem buke trebaju da iskažu na izborima.

„Šerpe i lonci trebaju da se koriste za ono za šta se i prodaju, sve ostalo se rešava na izborima… Ja bih se radovao, jedva čekam da opozicija izađe na izbore“, rekao je Dačić.

On je dodao i da datum održavanja izbora ne može da određuje opozicija „koja bi želela izbore u septembru“, da će se izbori održati za pet šest nedelja i nakon ukidanja vanrednog stanja, a da bi svako odlaganje izbornog procesa zahtevalo Leks specijalis.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS