Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Gavrilović o sednici Glavnog odbora DS: Niko nije tražio smenu Lutovca - | K-013 Portal

Gavrilović o sednici Glavnog odbora DS: Niko nije tražio smenu Lutovca

miodrag gavrilovic, ds, demokratska stranka

Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Miodrag Gavrilović odbacio je pisanje medija da je na današnjoj sednici Glavnog odbora te stranke bilo reči o smeni predsednika DS Zorana Lutovca.

„Vrlo neprofesionalno. Niko nije tražio smenu Lutovca. Dnevni red je bio: 1. Izveštaj predsednika o radu stranke, 2. Izveštaj o radu IO, 3. Odluka o vremenu održavanja redovne izborne Skupstine stranke, 4. Stav stranke prema učestvovanju na lokalnim izborima“, napisao je Gavrilović na društvenoj mreži Iks.

Portal Nova.rs pisao je ranije danas da je deo članstva na sednici Glavnog odbora DS pokušao da se suprotstavi izglasavanju Izveštaja predsednika o radu stranke, čije bi neusvajanje, kako su naveli, značilo smenu Lutovca.

Kako je naveo taj portal, Miodrag Gavrilović je bio jedan od onih koji su pozvali da se ne usvoji taj izveštaj, ali da je od 138 prisutnih članova DS-a, protiv usvajanja glasalo njih devet, koliko je bilo i uzdržanih.

Gavrilović se u prethodnom periodu pominjao kao mogući kandidat za predsednika DS na predstojećim stranačkim izborima, ali je nedavno rekao da o tome do sada nije razmišljao, ili pričao sa svojim saradnicima.

„Mislim da DS treba da promeni svoj pristup stvarnosti i biračima, da bi bila atraktivna, da bi bila stranka koja zaista predstavlja građane koji su socijaldemokratske orjentacije. Sebe vidim kao čoveka koji daje impuls toj nekoj novoj politici DS-a. Zato ljudi pričaju o mojoj kandidaturi“, rekao je Gavrilović ranije za Nova.rs.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS