Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Lazović: Falsifikovanje potpisa svedoči o ozbiljnom padu SNS-a - | K-013 Portal

Lazović: Falsifikovanje potpisa svedoči o ozbiljnom padu SNS-a

radomir lazovic, srbija protiv nasilja, izbori 2023

Prvi na listi „Srbija protiv nasilja“ za parlamentarne izbore Radomir Lazović ocenio je danas da falsifikati potpisa i druge malverzacije koje se sprovode kako bi se što veći broj izbornih lista prijavio za izbore, posebno u Beogradu, ukazuju na to da je Srpska napredna stranka (SNS) „u ozbiljnom padu“.

„SNS će učiniti sve da prekrajanjima izborne volje građana, zaustavi promene i pobedu koalicije ‘Srbija protiv nasilja’. Na listama na kojima su falsifikovani ovi potpisi nalazi se veliki broj ljudi, a posebno je cinično to što su među njima potpisi novinarke Jelene Zorić, koji se nalaze na čak dve izborne liste, kao i glumice Bojane Maljević“, naveo je Lazović, saopštila je stranka Zeleno-levi front čiji je potpredsednik.

Lazović je ocenio da su „uhvaćeni u delu“, a da je lista „Srbija protiv nasilja“ uspela da ih zaustavi i podnese krivične prijave.

„Zeleno-levi front i koalicija ‘Srbija protiv nasilja’ pozivaju građane da se prijave i budu kontrolori, kako bismo uspeli i na izborni dan da zaustavimo krađu“, dodaje se u saopštenju.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.