Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Lečić se povukao sa čela Demokrata Srbije - | K-013 Portal

Lečić se povukao sa čela Demokrata Srbije

branislav lecic

Glumac Branislav Lečić saopštio je danas da se povlači sa čela pokreta Demokrate Srbije zbog navoda da je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld.

"Kako ova moja borba za istinu ne bi nanosila štetu svima onima sa kojima učestvujem u borbi protiv ovog zlokobnog režima, povlačim se sa čela pokreta Demokrate Srbije. Ovo je moja lična borba za odbranu svog integriteta, imena i profesionalnog ugleda i ne želim da opterećuje sve one koji su iskreni borci za normalnu, slobodnu i demokratsku Srbiju", objavio je Lečić na Fejsbuku.

Ranije danas Beogradsko dramsko pozorište saopštilo je da je, na zahtev većeg dela ansambla predstave „Kad su cvetale tikve“, Lečić zbog aktualne situacije izuzet iz predstojećih igranja predstave.

Zbog složenosti svih događaja, Beogradsko dramsko pozorište smatra da je ovaj slučaj isključivo u rukama nadležnih institucija i na ovu temu neće se više izjašnjavati, navedeno je u saopštenju.

Lečić je u sredu saopštio da je dobio poziv da se, u svojsvtu građanina, javi tužilaštvu kako bi dao iskaz povodom optužbi glumice Danijele Štajnfeld.

(Beta, fonet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS