Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Miloš Jovanović smatra da je rano za dogovor o koaliciji, Lazović i Jovanović Ćuta skloni koaliciji - | K-013 Portal

Miloš Jovanović smatra da je rano za dogovor o koaliciji, Lazović i Jovanović Ćuta skloni koaliciji

milos jovanovic, dogovor, koalicija, srbija protiv nasilja

Predsednik Nove demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je danas da je još rano da se priča ko će s kim učestvovati na ponovljenim beogradskim izborima i da su izborni uslovi ključno pitanje.

Jovanović je za list Nova rekao da je prva stvar na kojoj treba insistirati, kada su u pitanju ponovljeni izbori, „da li se izlazi, pod kojim uslovima se izlazi, šta se traži“.

„Kada budemo videli kako se razvija situacija s tim, onda ćemo moći da razmišljamo i o drugim koracima, odnosno načinu izlaska na izbore“, rekao je Jovanović.

On je kazao da će se videti, u odnosu na uslove, da li je najbolja opcija da koalicija NADA, čiji je Nova DSS deo, ponovo izađe samostalno na izbore, „ili dolaze u obzir neke druge opcije“.

Kopredsednik Zeleno levog fronta (ZLF) Radomir Lazović je rekao da bi za izbornu pobedu koalicija „Srbija protiv nasilja“ trebalo da usaglasi blizak zajednički nastup sa koalicijom NADA.

„Ne smemo nijedan glas da izgubimo i zato moramo da mislimo i na to da se ljudima kojima je bliža konzervativna i desna politika ponudi da glasaju za opoziciju koja nije u saradnji sa (predsednikom Srbije Aleksandrom) Vučićem“, rekao je Lazović.

Narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta je rekao da je on i pre decembarskih izbora zagovarao ideju da sve stranke opozicije budu u jednom frontu, što je njegov stav i dalje.

„Svako ko iskreno želi da smeni ovaj režim je dobrodošao“, rekao je Jovanović.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS