Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Narodna stranka: Atlagić vređao Kovačevića i Jeremića, na istom zadatku kao Aca Lukas - | K-013 Portal

Narodna stranka: Atlagić vređao Kovačevića i Jeremića, na istom zadatku kao Aca Lukas

narodna stranka, sinisa kovacevic, vuk jeremic, marko atlagic

Narodna stranka danas je najoštrije osudila „uvrede i laži“ koje je poslanik SNS-a Marko Atlagić na sednici Skupštine Srbije u utorak izrekao na račun potpredsednika Narodne stranke Siniše Kovačevića i predsednika te stranke Vuka Jeremića.

„Uličarskim manirom iznošenja bestijalnih uvreda i laži napadnuti su ljudi koji nisu bili prisutni. Atlagić je tokom rasprave o budžetu pročitao napisani pamflet koji je dobio i zlouopotrebio je skupštinsku govornicu uz dozvolu predsednika parlamenta Ivice Dačića“, navodi se u saopštenju Narodne stranke.

„Profesoru Atlagiću, čini se, neko mora da napiše i uvrede kojima će zasuti političke protivnike predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer se profesor slabije snalazi na terenu koji podrazumeva i nešto više od arlaukanja u skupštini, po kojem je postao čuven“, ocenjeno je u saopštenju.

NS navodi da „Altagić, kao i svi glasnogovornici vlasti, od premijerke i ministara do pevača Ace Lukasa, govore ono što Vučić misli“.

„Prostačko i uličarsko ponašanje Atlagića pokazalo je da nije važno ko je predsednik Skupštine i da je potpuno svejedno da li se on zove Ivica Dačić ili Maja Gojković“, ocenila je NS.

Povodom Atlagićeve tvrdnje da je gradjanima „Vučić dao po 100 evra“, Narodna stranka je podsetila da su gradjani tu pomoć dobili iz državnog budžeta koji se puni tako što oni plaćaju porez, a da predsednik Srbije niti je dao svoj novac, niti je nadležan za isplatu pomoći gradjanima.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS