Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Narodna stranka Pančevo: „Rekonstrukcija” Radničke ulice na Kotežu je sramotna - | K-013 Portal

Narodna stranka Pančevo: „Rekonstrukcija” Radničke ulice na Kotežu je sramotna

narodna stranka pancevo, vuk jeremic, radnicka ulica kotez

Gradski odbor Narodne stranke smatra je da je sramotan i skandalozan način na koji se pristupilo ponovnoj rekonstrukciji jedne od namanjih ulica u gradu.

Oni su u saopštenju za K-013 portal podsetili da je Radnička ulica, u naselju Kotež 1, već asfaltirana pred izbore 2017. godine.

"Naime, ulica je raskopana, nasut je pesak i već više od mesec dana je zatvorena, a radnika uopšte nema. U toj ulici, pored stanovnika, ima i privrednika, kojima je predugačak period u kojem otežano posluju. Takođe, pristup pošti je, sada, gotovo nemoguć, što najviše pogađa naše najstarije sugrađane. Teške građevinske mašine stoje, bez adekvatnog obeležja, dok deca tuda prolaze, kako bi došla do škole.

Opet postavljamo pitanje, da li je moguće da i ovako mali radovi za sadašnju Gradsku vlast moraju da budu komplikovani i dokle će se otežavati životi ljudi, zbog nesposobnosti ili podele novčanog plena između pojedinaca na vlasti?", rekli su iz GO Narodne stranke Pančevo.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.