Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Narodni pokret Srbije tvdi da je njihov potpredsednik uhapšen po poternici zbog protesta 24.decembra - | K-013 Portal

Narodni pokret Srbije tvdi da je njihov potpredsednik uhapšen po poternici zbog protesta 24.decembra

milos pavlovic, hapsenje, nps

Narodni pokret Srbije (NPS) saopštio je da je njihov potpredsednik Miloš Pavlović uhapšen danas u okolini Užica po poternici zbog navodnog učešća u nasilnom protestu ispred Skupštine Beograda 24. decembra.

U saopštenju su ocenili da je hapšenje Pavlovića, koji je i šef odborničke grupe Narodnog pokreta Srbije u Skupštini Beograda, „deo plana zastrašivanja od strane uzurpatorskog i nasilničkog režima“ pred konstitutivnu sednicu Skupštine Beograda 19. februara.

„Iako je Pavlović svakodnevno od protesta u Beogradu i, kao advokat po prirodi svog posla po sudovima, policija ga podmuklo hapsi pred porodicom pod izgovorom da nisu mogli da ga nađu do sad“, stoji u saopštenju NPS.

Predsednik tog pokreta Miroslav Aleksić ocenio je da je „interesantno ali i potresno da Pavlovića hapse na putu na porodični odmor samo zato što je jedan od najaktivnijih opozicionara u Beogradu i zato što je potpredsednik opozicione stranke, dok se istovremeno kriminalci i tajkuni bliski režimu šetaju neometeno po Srbiji, bez obzira da li učestvuju u organizovanom kriminalu ili prodaju drogu našoj deci, poput Milana Radoičića, Zvonka Veselinovića ili Predraga Koluvije“.

„Svaki pripadnik institucija Srbije koji protiv zakona i zloupotrebljavajući svoju funkciju štiti uzurpatorski režim Aleksandra Vučića kad tad će odgovarati, toga treba da budu svi svesni“, naveo je Aleksić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS