Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nova stranka: Dok se građani Srbije bore za živote, Vesiću se peva i veseli - | K-013 Portal

Nova stranka: Dok se građani Srbije bore za živote, Vesiću se peva i veseli

Nova stranka kritikovala je u saopštenju najavu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića da će od iduće nedelje krenuti "serija koncerata estradnih umetnika", koju će građani prestonice moći da prate putem interneta.

"Dok građani strogo poštuju propisane mere i žive u svakodnevnom strahu za svoje i zdravlje svojih najbližih, zatvoreni zbog sve dužih zabrana kretanja, dok nam sve više lekara oboleva, a oni koji su preostali na nogama rade svakog dana po ceo dan, dok izveštaji Kriznog štaba neprestano broje mrtve, Vesiću se izgleda peva. "Beograd pobeđuje" je sraman slogan u trenutku kada smo suočeni sa najvećom pošasti koju pamtimo. A posebno je važno pitanje koliko će nastupi najavljenih estradnih umetnika koštati", ističe Mladenović.

On je pozvao vlast grada Beograda da smesta povuče "sramnu odluku" o otpočinjanju koncertnih manifestacija, a sugrađane da nastave da poštuju lekarske savet.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.