Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Obradović: SNS izgubila Beograd, evidentno nema većinu - | K-013 Portal

Obradović: SNS izgubila Beograd, evidentno nema većinu

vladimir obradovic, beograd

Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije „Srbija protiv nasilja“ Vladimir Obradović izjavio je danas da je vlast Srpske napredne stranke (SNS) politički u Beogradu izgubila i da „evidentno nema većinu“, kao i da to sada predstavlja „izigravanje volje građana“.

Obradović je za list „Danas“ rekao da oni nemaju većinu, ali da žele da nastave da vladaju.

„Oni uvek sve propise i zakone tumače tako da njima ide u korist i da izigraju volju građana i nastave svoju kriminalnu vladavinu“, naveo je Obradović.

Obradović je komentarišući naprednjačko tumačenje zakona rekao da bi Vlada trebalo da imenuje Privremeni organ na osnovu političke strukture raspuštenog parlamenta.

„Oni mogu to da tumače da ovaj novi parlament nije konstituisan, pa samim tim nije ni raspušten i onda da strukturu Privremenog organa usaglase sa strukturom koja je bila dosad, odnosno na osnovu izbora iz 2022. kada je bila i poslednja konstituisana skupština koja je raspuštena“, ocenio je Obradović.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS