Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Radonjić: Ova vlast ne može pasti na izborima bez pritiska ulice, Brnabić je kerber i poslušnik - | K-013 Portal

Radonjić: Ova vlast ne može pasti na izborima bez pritiska ulice, Brnabić je kerber i poslušnik

ognjen radonjic

Profesor Filozofskog fakulteta Ognjen Radonjić izjavio je da se ništa značajno u izbornim uslovima neće promeniti i da ova vlast ne može pasti na izborima bez pritiska ulice.

„Vlast ima hiljadu načina da manipuliše ovim preporukama (ODIHR-a) i uvek će naći načina da im izvrda. Stigla nam je Mala Krsna. Ne mislim da se Evropa nešto posebno u vezi toga potresa“, rekao je Radonjić u intervjuu za list Nova.

On je naveo i da lično ne vidi korist od toga da „Srbija protiv nasilja“ i koalicija NADA idu u jednoj koloni na beogradskim izborima.

„U svakom slučaju, za svaku opoziciju je ključno da nađe način da politički mobiliše svoje birače“, rekao je Radonjić i ocenio da se to ne može postići „čestim kontradiktornim izjavama ili organizovanjem neosmišljenih protesta“.

Povodom predloga da Ana Brnabić bude predsednik Skupštine Srbije, Radonjić je naveo da je to iz perspetive vlasti racionalna odluka i dodao: „Ona je kombinacija kerbera, poslušnika i plaćenika“.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS