Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Šapić: Nije mi jasno šta sam to uradio nemoralno - | K-013 Portal

Šapić: Nije mi jasno šta sam to uradio nemoralno

aleksandar sapic, spas

Lider SPAS-a Aleksandar Šapić izjavio je da je jednim delom očekivao napade na njega nakon najave o ujedinjenju SPAS-a i SNS-a, ali i da su ga napadi od pojedinih iznenadili.

Šapić je rekao da su ga "najviše napadali oni koji su se svih ovih godina trudili da ga pokažu kao nebitnog i perifernog političara na srpskoj političkoj sceni".



"Sada im je neverovatno jer neko tako nebitan može da izazove u njima takav bes. Konstatovali su da je to nemoralno sa moje strane, ali mi nije jasno šta sam to uradio nemoralno, a da je glup potez sa Vučićeve strane. Kada ovo sve skupite, njima se isplati, jer će im biti lakše na sledećim izborima gde budemo zajedno nastupali", rekao je Šapić.

Ističe da je teško boriti se protiv onih koji nemaju šta da izgube i dodaje da mu u poslednjih desetak dana stavljane reči koje on nikada nije izgovorio, kao i potezi koje nije povukao.

"Ja nemam šta da krijem, za mene ne postoje zabranjene teme i verujem da radim dobru stvar, kao što sam uvek verovao", rekao je Šapić.

Kaže da je svaki napad u poslednje vreme primio "uzdržano".

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.