Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Šarović: Nudim ideju i način borbe za normalnije društvo - | K-013 Portal

Šarović: Nudim ideju i način borbe za normalnije društvo

Nemanja Šarović, Šarović

Donedavni zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Nemanja Šarović, koji je nakon neuspeha na izborima podneo ostavku na sve funkcije u stranci i potom je napustio, izjavio je da je u novoj političkoj organizaciji koju će formirati dobrodošao svako ko prepozna njegove ideje.

"Ko u idejama koje budem iznosio bude prepoznao nešto dobro taj će se priključiti. Niti ću nekog da vučem za rukav niti ću zvati. Nudim ideju i način borbe za bolji život i normalnije i prosperitetnije društvo", izjavio je Šarović za zrenjaninsku KTV televiziju.

On je rekao da je prethodnih nekoliko godina došlo do distanciranja stranke od njega kao i obrnuto i da je bilo puno grešaka te da nije želeo da odustane od svog načina nastupanja u javnosti i po cenu da bude "skrajnut".

"Koliko je loše rađeno u protekle četiri godine govori činjenica da smo 2016. godine osvojili više od 300 hiljada glasova, a na poslednjim izborima 65 hiljada. To je 80 odsto biračkog tela izgubljenog. Ne pamtim sličan slučaj u istoriji srpskog parlamentarizma", kazao je Šarović, smatrajući za to najodgovornijim predsednika SRS Vojislava Šešelja.

Nakon ocena iznetih na njegov račun o tome da ne predstavlja dobro stranku, kaže da je došao red "i da je ne predstavlja više".

(Tanjug)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.