Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Šarović za Betu: Vučiću je za pobedu potrebna veća krađa nego 17. decembra - | K-013 Portal

Šarović za Betu: Vučiću je za pobedu potrebna veća krađa nego 17. decembra

nemanja sarovic, kradja izbora

Predsednik Pokreta ljubav, vera, nada Nemanja Šarović izjavio je danas da je Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i Aleksandru Vučiću za pobedu na beogradskim izborima potrebna veća krađa nego 17. decembra.

Komentarišući izveštaj TV N1 o navodnom preseljenju birača iz Male Krsne kod Smedereva u beogradsku opštinu Voždovac, Šarović je agenciji Beta kazao da je to „bruka za vlast“.

„Vučić nastavlja ono što je radio u prethodnom izbornom ciklusu jer je svestan da mu je za pobedu u Beogradu potrebna još veća krađa glasova nego 17. decembra, od čega on očigledno ne preza. Ovo što su kamere TV N1 zabeležile s meštanima Male Krsne je samo kap u moru u odnosu na sve ono što se trenutno dešava po pitanju izbornih manipulacija“, kazao je Šarović.

Prema njegovim rečima, od Vučića se mogu očekivati „krađe, prevare i medijske manipulacije“, ali i da je pitanje „šta će sada opozicija da uradi“.

„Pitanje je da li opozicija ima snage da jednom kada postavi neki uslov za izlazak na izbore ili nešto drugo, stoji iza tog zahteva sve dok ne bude ispunjen. Jasno je da se Vučić, posle majskih i postizbornih protesta koji su propali, ne plaši opozicije“, ocenio je Šarović.

On smatra da opozicija mora da pokaže jaču odlučnost i čvrstoću. Kazao je da nije dovoljno pisati saopštenja i obilaziti Brisel i Pariz.

„Za promenu izbornih uslova neophodno je organizovati danonoćne proteste građana ispred Vlade Srbije, Predsedništva i RTS-a sve dok se ne ispune uslovi za održavanje poštenih izbora. Siguran sam da bi se takvim protestima Beograđani odazvali u velikom broju. Režim bi u tom slučaju imao samo dva izbora: da ispuni zahteve ili da reaguje nasiljem protiv demonstranata“, naglasio je predsednik Pokreta ljubav, vera, nada.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS