Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Slobodan Bugarin: Bojkot nameštenih izbora je dokaz da smo posebni, slobodni i samo svoji - | K-013 Portal

Slobodan Bugarin: Bojkot nameštenih izbora je dokaz da smo posebni, slobodni i samo svoji

Potpredsednik Gradskog odbora Narodne stranke Pančevo Slobodan Bugarin pozvao je sugradjanke i sugradjane da 26. aprila ponovo vrate duh slobode u Pančevo i bojkotom nameštenih izbora pokažu da su posebni, slobodni i samo svoji.

- Većinu Pančevaca kao i u drugim gradovima više ne plaše pretnje otkazom, zastrašivanje, popisivanja i ostale protivzakonite radnje kojim vlast u gradu i državi pribegava kako bi bili na vlasti i trošili budžet od 6 milijardi dinara a da niko ne zna na šta, još četiri godine.

Pančevo je uvek bio opozicioni grad za ponos. Grad u kome je verovatno najviše velikana živelo, radilo i školovao se, poput Djordja Vajferta, Uroša Predića, Mike Antića, Miloša Crnjanskog, Jovana Jovanovića Zmaja, Olge Smederevac... i mnogih drugih, grad koji sigurno zaslužuje bolje od ovakve vlasti kakva nas je sve zadesila.

Pozivam sve drage sugradjanke i sugradjane u svoje i u ime Gradskog odbora Narodne stranke Pančevo da 26. aprila bojkotom lažnih, nameštenih i izbora u kojima se unapred zna pobednik, pokažemo da više ne pristajemo na njihova pravila. Bojkotom izbora pokazaćemo da smo ponovo posebni, slobodni i samo svoji, naveo je Bugarin.

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.