Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SSP podnela krivičnu prijavu protiv Gašića, Martinovića i niza službenika zbog ‘fantomskih’ glasača - | K-013 Portal

SSP podnela krivičnu prijavu protiv Gašića, Martinovića i niza službenika zbog ‘fantomskih’ glasača

ssp, krivicna prijava

Stranka slobode i pravde (SSP) podnela je danas tužilaštvu krivičnu prijavu protiv ministra unutrašnjih poslove Bratislava Gašića, ministra državne uprave i lokalne samouprave Aleksandra Martinovića i više državnih sekretara u tom ministarstvu zbog „izborne krađe, prekrajanja izborne volje Beograđana“.

„Ovi ljudi su deo organizovane grupe koja je pokušala da otme Beograd od njegovih građana“, rekla je predsednica beogradskog odbora SSP Mila Popović, neposredno pre nego što je predala krivičnu prijavu.

Kako je istakla, ovim je pružena šansa pravosuđu da radi svoj posao i zaštiti građane od izbornog nasilja Srpske napredne stranke (SNS).

„Čekamo neke naredne beogradske izbore koji će se održati tek onda kada budu ispunjeni uslove ODIHR“, naglasila je Popović, navodeći i da, ako se ti uslovi ne ispune, onda to nisu izbori.

Ona je ukazala da je SSP otkrila čak 89 adresa na koje su prijavljeni „fantomski birači“ i da neće odustati od toga da se istraži ko je odgovoran što su Beograđani imali „festival nasilja umesto praznika demokratije“.

Navela je da je krivična prijava podneta i protiv direktora „Arene“ Gorana Grbovića jer je dozvolio da to bude „sabirni centar“ za glasače iz Republike Srpske na beogradskim izborima.

Takođe i protiv nekadašnjeg rukometaša, člana SNS, Vladimira Mandića, za kojeg je rekla da je u svojoj zgradi prijavio više funkcionera Repulike Srpske mada, kako je istakla, ne mogu imati prebivališta u Beogradu jer tamo obavljaju dužnosti i imaju javne funkcije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS