Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SSP: Umesto lekara epidemijom upravljaju Gašić i Državna bezbednost? - | K-013 Portal

SSP: Umesto lekara epidemijom upravljaju Gašić i Državna bezbednost?

bratislav gasic, gasic, bia, epidemija

Izjavom da mu je BIA javila da se pandemija Kovidom nece skoro završiti i da je na osnovu takvih informacija dobijenih od državne bezbednosti donosio odluke o merama u borbi protiv korone, Aleksandar Vučić je definitivno potvrdio da više nema kapaciteta da obavlja funkciju predsednika Srbije – saopštila je danas Stranka slobode i pravde.

„Umesto da se mere i planovi donose na osnovu mišljenja zdravstvenih stručnjaka i preporuka Svetske zdravstvene organizacije, kod nas se donose na osnovu informacija koje da BIA!? Umesto da se u Srbiji sa koronom bore lekari, bore se Bratislav Gašić i pripadnici državne bezbednosti!?“ – stoji u saopštenju.

Iz SSP su istakli da se broj zaraženih na dnevnom nivou popeo na skoro 3.000, a država ne preduzima ništa.

„Noćne klubolove ne zatvara nego stišava muziku u njima, deca idu u školu, autobusi su prepuni. Kad je broj zaraženih bio dvocifren zatvarali su nas na po 80 sati,a starije od 65 godina 45 dana. Izgleda da BIA nema podatke da je broj zaraženih dostigao blizu 3.000, Gašić to nije javio Vučiću pa nema nikakvih mera i bližimo se katastrofi. Ako je i od Vučića, previše je!“ – navodi se u saopštenju SSP.

(Danas)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.