Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tepić: Vučić je ‘Oskar’ jer jedini ima uticaj na celokupno pravosuđe - | K-013 Portal

Tepić: Vučić je ‘Oskar’ jer jedini ima uticaj na celokupno pravosuđe

marinika tepic, ssp, oskar

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da „tačno samo jedan čovek“ ima uticaj na gotovo celokupno pravosuđe istovremeno, i Vrhovni sud i Vrhovnog tužioca, zbog čega je ta stranka „odmah jasno i glasno“ rekla da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić „Oskar“ iz komunikacije Skaj telefonima kriminalne grupe Darka Šarića.

„On je taj ‘samo jedan čovek’ koji ‘može da pomogne’ narko-bosu Darku Šariću da se iz sudskog veća izbaci sudija koji nije hteo da uvaži Šarićevu žalbu, Vrhovni sud ga onda zameni drugim sudijom koji je poželjno postupio“, rekla je Tepić za list Danas.

Podsetila je da se Darko Šarić i predao Vučićevoj vlasti rekavši da u nju ima poverenja.

„A od prethodne koja ga je gonila i podigla optužnicu je bio u bekstvu. Zato je i nebitno ko je na čelu sudova i tužilaštava, pa i Vlade i Skupštine, jer su svi oni samo Vučićevi vratari“, kazala je Tepić.

Nevladina organizacija Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) objavila je ranije da je francuska policija identifikovala bivšeg ministra policije Nebojšu Stefanovića i agenta BIA Marka Parezanovića kao osobe koje su sarađivale sa klanom Darka Šarića, komunicirajući putem Skaja sa kodnim imenima „Edo“ i „Markus“, dok je osoba opisana kao „svemogući funkcioner Oskar“, označena kao „jedini čovek koji može da reši njihov problem“.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS