Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ukidanje dinara na Kosovu, povratak Rio Tinta i međunarodne RKS table cena za pokradene izbore - | K-013 Portal

Ukidanje dinara na Kosovu, povratak Rio Tinta i međunarodne RKS table cena za pokradene izbore

ukidanje dinara na kosovu, rio tinto, rks tablice, poks

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) ocenjuje da izjava šefa Kancelarije EU na Kosovu Tomasa Sunjoga da je jedino zabrinut zbog kratkih rokova za ukidanje srpskog dinara na Kosovu i Metohiji dokazuje da je reč o unapred dogovorenom potezu između EU, vlasti u Srbiji i Aljbina Kurtija.

„Evropska Unija ne samo da neće reagovati na ukidanje srpskog dinara na Kosovu, već podržava taj proces. Jedini izražava rezervu što su rokovi vrlo kratki. U manje od mesec dana od pokradenih izbora vlast je priznala međunarodne RKS table, najavila početak radova Rio Tinta na iskopavanju litijuma i vrlo mlako je reagovala na ukidanje dinara i platnog prometa na KiM. Mlake reakcije SAD i EU na dokazanu izbornu krađu potvrđuju da su dali zeleno svetlo vlasti za nju, vlastima u Srbiji i da je to deo nagodbe“ – izjavio je predsednik POKS, Vojislav Mihailović.

„Kakvom se dobru može Srbija nadati od EU koja najbolje zna da evro nije zvanično sredstvo plaćanja na Kosovu, a odobrava ukidanje zvanično međunarodno priznatog dinara? Ovo je dokaz da su takozvane evropske integracije samo drugo ime za kapitulaciju i pretvaranje Srbije u kolonijalnu diktaturu čiji je stečajni upravnik Aleksandar Vučić po nalogu zapada“ – ističe Mihailović.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS