Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vrsajkov: Novcem iz 'nevidljivih projekata' vlast kupuje glasove u Novom Sadu - | K-013 Portal

Vrsajkov: Novcem iz 'nevidljivih projekata' vlast kupuje glasove u Novom Sadu

vladimir vrsajkov, novi sad

Predsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Novi Sad Vladimir Vrsajkov zatražio je danas od gradonačelnika Milana Đurića da odgovori da li se novac iz „nevidljivih projekata“ koristi za kupovinu glasova.

Kako je Vrsajkov saopštio, tokom 12 godina naprednjaci su za kapitalne investicije navodno potrošili 107 miilijardi dinara, a da niko od Novosađana ne živi bolje jer se grad raspada, ulice su zakrčene, trotoari razrovani, a kanalizacija zapuštena.

Vrsajkov navodi da je najskuplje plaćeno parterno uređenje prostora iznad podzemne garaže u Ulici Modene u iznosu od 780 miliona dinara, što će umesto investitora platiti građani, zatim sledi uređenje Almaškog kraja sa 660 miliona dinara, a treće je gradnja „takozvanog parka kod Spensa“ sa 260 miliona dinara.

„Zbog svih ovih nevidljivih projekata Novosađani traže od odlazećeg gradonačelnika Đurića odgovor na pitanje da li se njihov novac zapravo koristi za kupovinu glasova kojoj smo svedočili na decembarskim izborima, a o kojoj danas priča cela Evropa“, naveo je Vrsajkov.

Podsetio je i da Evropski parlament traži istragu i utvrđivanje odgovornosti za sve koji su „dokazanu izbornu prevaru smislili, organizovali i sproveli“.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS