Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zečević (SSP): Metar rekonstruisanog šetališta u Pančevu koštao 237.500 dinara - | K-013 Portal

Zečević (SSP): Metar rekonstruisanog šetališta u Pančevu koštao 237.500 dinara

natasa zecevic, ssp, stranka slobode i pravde

Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Pančevu Nataša Zečević izjavila je danas da je metar rekonstruisanog šetališta u tom gradu koštao 237.500 dinara, a da je čitava rekonstrukcija koštala 380 miliona dinara, kao i da je umesto 180 dana trajala skoro jednu godinu.

Zečević je u pisanoj izjavi navela da su za 380 miliona dinara dobili 1.600 metara šetališta, nove klupe i kante za smeće, bandere, kao i 69 označenih parking mesta, ali da i pored obećanja nisu rešeni problemi vezani za čamce prikačene na obali, kafiće i restorane za koje niko ne zna da li će se izmeštati.

„Svakom Pančevcu je jasno da ova vlast naš novac troši na projekte koje izvode njihovi omiljeni izvođaci dok nikog ne interesuju problemi poput zagađenja vazduha, nedostatka pijaće vode, kanalizacije, divljih deponija i pasa lutalica“, kazala je ona.

Dodala je da je najbolji pokazatelj brige „ove nestručne i bahate gradske vlasti“ za ljude to što nisu u stanju da obezbede besplatne udžbenike za đake.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS