Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zečević: Vršnjačko nasilje će prestati kada smenimo vlast, jer je ona ubila sve dobro u društvu - | K-013 Portal

Zečević: Vršnjačko nasilje će prestati kada smenimo vlast, jer je ona ubila sve dobro u društvu

natasa zecevic, ssp, stranka slobode i pravde, vrsnjacko nasilje

Predsednica Resornog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) za obrazovanje Nataša Zečević ocenila je danas da za vršnjačko nasilje nisu problem škole, već „vlast koja je ubila sve dobro u društvu“.

„Ministar finansija (Siniša Mali) se snašao pa plagirao doktorat, ministar odbrane (Nebojša Stefanović) se snašao pa u Sava Centru diplomirao, predsednik (Srbije Aleksandar Vučić) brani nasilnike i dilere droge. Kako onda očekujemo od onemoćale škole i zgaženih prosvetnih radnika, koji su za ovu vlast ispod svakog proseka, da reše sve probleme“, navela je Zečević.

Ona je naglasila da će škola biti „nemoćna“ sve dok se ne smeni sadašnju vlast u Srbiji.

„Kada smenimo ovu vlast koja je ubila sve dobro u našem narodu, smanjimo broj učenika u odeljenju, počnemo da poštujemo one koji stvaraju budućnost, prekinemo sa političkim postavljanjem direktora, vratimo vrline u naš život, smanjiće se i vršnjačko nasilje“, zaključila je Zečević.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.