Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ulazak u Crnu Goru uz uslove iz EU kovid potvrde - | K-013 Portal

Ulazak u Crnu Goru uz uslove iz EU kovid potvrde

ulazak u crnu goru, crna gora

Ulazak u Crnu Goru će od 13. januara biti moguć uz ispunjenje najmanje jednog od četiri uslova iz EU digitalne kovid potvrde, saopštilo je Ministarstvo zdravlja Crne Gore na svom sajtu.

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović rekla je da će u narednih sedam dana biti moguć ulazak svih onih koji su potpuno vakcinisani propisanim brojem doza vakcina i da od dobijanja poslednje doze nije prošlo više od šest meseci; poseduju negativan PCR test ne stariji od 72 sata ili negativan brzi antigenski test ne stariji od 48 sati ili dokaz o preležanoj bolesti u poslednjih šest meseci.

U samoj zemlji će biti moguć rad fitnes centara i teretana uz EU digitalnu kovid potvrdu i uslov da se za jednu osobu mora obezbediti prostor od 10 metara kvadratnih.

Dozvoljene su i posete advokatima i sudskim veštacima u obavljanju službene dužnosti uz posedovanje EU digitalne kovid potvrde, dok sve ostale mere ostaju na snazi.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.