Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Utvrđeno koji pištolji su ukradeni iz depoa Višeg suda u Podgorici - | K-013 Portal

Utvrđeno koji pištolji su ukradeni iz depoa Višeg suda u Podgorici

depo, crna gora, podgorica

Iz depoa Višeg suda u Podgorici ukradena su dva pištolja iz predmeta protiv optuženih za planiranje ubistva Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a kako je utvrdila nadležna komisija nedostaju pištolji "Walter Creed" kalibra 9 mm, mehanički ukolnjenog fabričkog broja i pištolj marke "Glo" fabričkog broja BCYF241, saopšteno je iz ove pravosudne institucije.

Kako prenosi portal RTCG, konkretno ovi pištolji tiču se postupka protiv Janka Vukadinovića i ostalih, protiv koji se vodi postupak zbog planiranja, između ostalog, ubistva Marka Miljkovića i Veljka Belivuka.

Podsećaju da je ranije predsednica specijalnog veća sudija Nada Rabrenović uputita dopis depou Višeg suda kako bi se proverili navodi koje je iznio advokat Damir Lekić, da su pištolji nestali. Optužnicom Specijalnog državnog tužilaštva je predstavljeno da je Janko M. Vukadinović iz Podgorice i NN osoba, krajem 2019. godiune, formirali kriminalnu organizaciju, čiji su članovi postali okrivljeni Radovan Stanišić, Mile Jovanović iz Nikšića, Almira Mujahodžić, Momčilp Milić i Dušan Ivanović.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.