Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website AMSU "Fanatik" organizuje auto slalom trku Delibatska peščara - Devojački bunar u nedelju 6. avgusta - | K-013 Portal

AMSU "Fanatik" organizuje auto slalom trku Delibatska peščara - Devojački bunar u nedelju 6. avgusta

amsu fanatik, auto slalom trka, devojacki bunar, deliblatska pescara

AMSU Fanatici ponovo su u akciji, Nakon tri godine pauze, vraćaju se organizaciji auto slalom trke koja će se održati u nedelju, 6. avgusta, na lokaciji Deliblatska peščara / Devojački bunar. Trka će se bodovati za šampionat Srbije i otvoreno prvenstvo Srbije.

Pripreme se privode kraju uz angažovanje velikog broja ljudi i službi. Opština Alibunar pružila je nesebičnu podršku i uključila sve raspoložive službe kako bi događaj bio uspešno organizovan.

"Očekuje se veliki broj vozača, a već su stigle brojne prijave. Prvi gosti već su najavljeni da stižu u subotu.

Posebno uzbuđenje vlada zbog dolaska vozača iz BIH, što obećava jaku konkurenciju u svim klasama, uz dobro druženje", navode organizatori. 

Posetiocima koji žele da prisustvuju ovom izvanrednom događaju preporučuje se put preko Banatskog Karlovca, jer će deonica puta posle kasarne biti zatvorena.

Redari će pružiti informacije o dozvoljenim i bezbednim zonama za gledanje.

Prvi trening planiran je za 10h a svečano otvaranje trke u 13h, a svečana dodela nagrada i priznanja je predviđena u 18h.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS