Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Članovi AMSU Fanatik iz Pančeva na European autoslalom championship-u - | K-013 Portal

Članovi AMSU Fanatik iz Pančeva na European autoslalom championship-u

amsu fanatik, pancevo, auto moto, autoslalom, European autoslalom championship

Po prvi put, u ovom formatu, na populanoj stazi Slovakia Ring, u Slovačkoj, održava se European autoslalom championship.

Najbolji vozači iz cele Evrope nadmetaće se na, po svemu sudeći, jedan od većih događaja od kad postoji autoslalom na ovim prostorima.

U subotu i nedelju voziće se dve trke na različitim stazama u konkurenciji vozača iz cele Evrope. Sudeći po imenima koja su do sada najavila svoj dolazak biće ovo nestvarno jaka konkurencija.

Našu zemlju predstavljače četiri vozača, koji su danas krenuli put Slovačke:

Andjelković Ivan i Nikola Isakov u Hondi Ep3 Taype R, kao dupli vozači članovi AMSU Fanatika iz Pančeva, kao i Petar Studen i Nikola Vetić iz ASU Drajvera u svom Fiatu Cinqvecento.

Staza se dosta razlikuje od onoga što se vozi kod nas i nezahvalno je davati bilo kakve prognoze, ono što je sigurno da će nas predstavljati vrsni vozači koji će dati svoj maksimum.

Najavljeno je 100 vozača koji će biti na najvećoj Evropskoj autoslalom trci do sada.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.