Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Formula 1: Ne postoji opasnost od otkazivanja trke u Abu Dabiju - | K-013 Portal

Formula 1: Ne postoji opasnost od otkazivanja trke u Abu Dabiju

formula 1, velika nagrada abu dabija

Uprava Formule 1 saopštila je danas da trka za Veliku nagradu Abu Dabija, kojom se završava sezona, nije u opasnosti od otkazivanja, uprkos nemirima u regionu zbog rata Izraela i Hamasa.

Posle spekulacija na društvenim mrežama da bi zbog zabrinutosti za bezbednost trka mogla da bude otkazana, Formula 1 je u saopštenju odbacila tvrdnje u vezi sa događajem, koji bi trebalo da se održi od 24. do 26. novembra, preneo je Skaj.

Pretpostavlja se da su se glasine pokrenule posle obaveštenja britanskog Ministarstva spoljnih poslova u kome se navodi da bi britanski turisti koji posećuju Ujedinjene Arapske Emirate trebalo da budu oprezni zbog povećane pretnje od terorističkih napada.

Međutim, isti savet je trenutno objavljen i u zemljama poput Nemačke, Francuske, Belgije i Bahreina.

Skaj je naveo da ažurirane smernice nisu povezane sa ratom Izraela i Hamasa, koji je počeo 7. oktobra iznenadnim napadom te islamističke organizacije.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.