Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nakon 83 godine po centralnim ulicama Beograda videće se Formula 1! - | K-013 Portal

Nakon 83 godine po centralnim ulicama Beograda videće se Formula 1!

formula 1, redbul, beograd

Najiščekivaniji sportski i društveni događaj godine “Red Rull Show Run” odigraće se 17. septembra na ulicama prestonice, a za najvernije fanove u prodaji su i ulaznice za četiri tribine za najbolji pogled i neopisivi doživljaj spektakla u samom centru grada.

Šampionski bolid Sebastijana Fetela RB7 voziće se ulicama Beograda, a senzacionalni automobilistički spektakl upotpuniće drift šou i motociklistički performans. Glavne zvezde događaja su legendarni šampion Formule 1 Dejvid Kultard, Red Bull Drift Braća i Aras Gibiježa, specijalista za „stunt ride”.

Kompletan šou trajaće više od 2 sata i pratiće ga bogat muzički program, tokom koga će nastupiti pop pevačica Tijana Bogićević i Dejan Petrović Band!

Trasa događaja ide ulicama Studentski trg – Vasina – Trg Republike – Kolarčeva – Terazije i nazad. VIP tribine biće postavljene u 4 zone, a ulaznice su dostupne na sajtu tickets.rs.

Prvi put nakon 1939. godine, kada se u Beogradu održao Gran-pri, tada najveći automobilski događaj u svetu, svi prisutni će moći da dožive sportski audio-vizuelni spektakl sirove snage Red Bull Racing bolida Formule 1!



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.