Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odlični rezultati Darka Terzića iz AMSU "Fanatik" na trci u Rakovici - | K-013 Portal

Odlični rezultati Darka Terzića iz AMSU "Fanatik" na trci u Rakovici

amsu fanatik, pancevo

Auto-moto sportsko udruženje Fanatik iz Pančeva nastavlja sa dobrim rezultatima, iza njih je još jedan uspešan vikend.

Trka u Rakovici prošla je veoma uspešno za sve članove AMSU "Fanatik", ali najviše ih raduju rezultati u konkurenciji juniora koje je ostvario Darko Terzić.

"Darko Terzić iz Pančeva grabi ka još jednoj tituli prvaka a posebno smo ponosni što od osnivanja našeg udruženja najveći uspeh pravimo upravo u toj kategoriji. Darko danas, 15. 10., slavi 22. rodjendan što znači da će u ovoj kategoriji biti još pune dve sezone i siguran sam da će se dominacija nastaviti. Darkov rezultat ne izostaje ni za mnogo iskusnijim vozačima, a nakon poslednjeg trkačkog vikenda na Ušću, Darko može do jednog od prva tri mesta ukupnog poretka u svojoj klasi 6. Sezona će se završiti 5/6.11. Tada nas očekuje dupla autoslalom trka na Ušću, veliki broj bodova u igri i priželjkujemo naj sjajnije odličje. Ali ako se tako nešto i ne dogodi ove sezone siguran sam da pred ovim mladim vozačem tek predstoji blistava kariera. Ipak moramo nagovestiti da je ovo izuzetno skup sport, da se Darko kao i svi naši takmičari finasiraju sami i zarad trka se odriču mnogih stvari. To je život profesionalnog sportiste u koji naši mladi vozači tek treba da uplivaju a sve to bi bilo dosta lakše uz podršku sponzora ili bolje reći poslovnog partnera jer ako Darko sa 22 može da se odrekne svega i postane najbolji. Onda je red da i uspešne firme stanu uz najboljeg i zajedno izbore nove pobede. Za kraj ostaje nam da mu poželimo srećan rođendan, puno uspeha u daljem takmičenju i trkačkoj karijeri a on će verujemo naše poverenje i opravdati.", kažu iz AMSU "Fanatik".



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.