Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Prvo mesto za AMSU 'Fanatik' iz Pančeva na noćnom autoslalomu u Beogradu - | K-013 Portal

Prvo mesto za AMSU 'Fanatik' iz Pančeva na noćnom autoslalomu u Beogradu

auto-moto, autoslalom, AMSU Fanatik

Ovog vikenda vožena je prva noćna autoslalom trka na karting stazi Ada Huja. 

Mnogobrojna publika uživala je u majstorijama preko 70 takmičara iz zemlje i regiona. Mladi klub iz Pančeva AMSU "Fanatik" osvojio je prvo mesto u konkurenciji klubova zahvaljujući odličnim pojedinačnim rezultatima.

Klasa 1 - Milan Đorđijevski nadomak podiuma vodeća četvorka vozila se u istoj sekundi.

Fanatik 120 Djordjievski MDJ 81911600093629221

Klasa 2 - Zoran Maletin posle silnih pehova pred samu trku, njegova Toyota MR2 otkazuje poslušnost pa u pomoć uskače klubski kolega Mihaila Krčadinca i kao dupli vozač stiže do trećeg mesta za volanom Citroena C2 VTS. Pored njih u istoj klasi debituje mladi Fanatik Jovan Marić.

Viktor Nađ i Stevan Dimitrijević odlični u Klasi 3 osvajaju drugo i treće mesto.

Prošlogodišnji šampion Klase 4 Nikola Alimpić osvaja prvo mesto i vraća se u borbu za odbranu titule.

Fanatik 120 Djordjievski MDJ 81911600093629221

Najveći broj takmičara AMSU "Fanatik" pojavio se u Klasi 5, gde se vodila velika borba u kojoj je braći Isakov Nikoli i Aleksandru izmakao podium i osvajaju četvrto i peto mesto odmah za njima su Pedja Grujić, Zoran Stojković, Miloš Janković, Aleksandar Stanković, Andrija Andjelski Vuk Trajković.

Najbolje plasirani iz kluba "Fanatik" bio je Bojan Sijerković za volanom Ford Fieste ST. Leteo je po stazi i osvojio prvo mesto u Klasi 6, a drugo mesto u generalnom plasmanu.

U Klasi 7 publika je videla atraktivnu vožnju Srđana Petrova, koji je na kraju završio treći a odma za njim još jedan "Fanatik" Darko Terzić.

Fanatik 120 Djordjievski MDJ 81911600093629221

Do kraja Autoslalom sezone najavljuju se još par trka a prva u nizu biće trka u Zrenjaninu sredinom oktobra, gde će se mnoge stvari prelomiti a jedno je sigurno da "Fanatik" ide na još jednu klupsku pobedu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.