Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bahar i Hvang: Promašili smo dosta šansi, moramo da pobedimo u derbiju - | K-013 Portal

Bahar i Hvang: Promašili smo dosta šansi, moramo da pobedimo u derbiju

hvang, zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izjavio je večeras posle poraza od Mančester sitija da je ponosan na svoj tim i dodao da "crveno-beli" moraju da pobede Partizan u meču Superlige Srbije.

"Ova utakmica predstavlja celu našu kampanju u Ligi šampiona. Teško je pritisnuti tako jaku ekipu kao što je Mančester Siti. Imali smo dosta šansi u drugom poluvremenu. Ponosan sam na momke i na tim", rekao je Bahar posle meča za TV Arena sport.

ix id='61' name='BANERI BIG']

Crvena zvezda će do kraja ovog dela sezone odigrati dva meča u Superligi Srbije protiv Spartaka i Partizana. "Crveno-beli" će u subotu gostovati Spartaku, a 20. decembra igraće sa Partizanom.

"Uradili smo sve što smo mogli. Navijači su videli da se svi bore, mislim da to cene. Moramo da pobedimo u derbiju koji sledi", zaključio je Bahar.

Gvardiola: Zvezda ima veoma dobar tim, ali svaka pobeda je važna

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola izjavio je večeras u Beogradu da je zadovoljan igrom dvojice mladih fudbaler Mika Hamiltona i Oskara Boba na meču sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona.

"Bob je odigrao izuzetan meč, ne samo što je postigao gol. On i Hamilton su posle golova bili jako stabilnji u igri. Zadovoljan sam obojicom", rekao je Gvardiola posle meča za TV Arena sport.

Mančester Siti je prošle sezone osvojio Ligu šampiona. Menadžer Sitija je istakao da je zadovoljan dosadašnjim delom u LŠ. Klub iz Mančestera je osvojio prvo mesto u grupi sa 18 bodova.

"Sezonom sam veoma zadovoljan, plasirali smo se u nokaut fazu, pokazali smo mnogo mladih igrača, zaradili smo novac. Zvezda je veoma dobar tim, agresivan, ali svaka pobeda je dobra, važna", istakao je Gvardiola.

On je naveo da zadovoljan atmosferom na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

"Atmosfera je za mene bila očekivano izuzetna, publika je sjajna, razume fudbal", izjavio je menadžer Mančester Sitija.

Hvang: Ponosan sam na tim, moramo da zaboravimo LŠ, jedva čekam "večiti derbi"

Fudbaler Crvene zvezde In Beom Hvang izjavio je večeras u Beogradu da je ponosan na tim iako je šampion Srbije poražen od Mančester Sitija u meču Lige šampiona.

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su večeras u Beogradu ekipu Crvene zvezde rezultatom 3:2 u meču šestog kola grupe G Lige šampiona.

"Ponosan sam na tim, napadali smo do kraja ali nismo došli do dobrog rezultata. Ponosan sam i na sebe što sam postigao gol protiv ekipe kakva je Mančester Siti", rekao je fudbaler Crvene zvezde posle meča za TV Arena sport.

On je istakao da njegov tim mora da se fokusira na preostala dva meča u Superligi Srbije.

"Moramo da zaboravimo na Ligu šampiona i da se fokusiramo na naredne dve utakmice koje moramo da pobedimo, pogotovo 'večiti derbi', koji jedva čekam", istakao je Hvang.

Crvena zvezda je takmičenje u Ligi šampiona završila na prvom mestu na tabeli sa jednim bodom.

Mijatović: Mnogo mi je žao što nisam postigao gol protiv Mančester Sitija

Fudbaler Crvene zvezde Jovan Mijatović izjavio je večeras u Beogradu da mu je mnogo žao što nije postigao gol protiv Mančester Sitija u Ligi šampiona.

"Spremali smo se da pobedimo, izašli smo visoko, borili se, nismo im dali prostora, ali su uspeli da na sreću postignu prvi gol i iskoriste pad koncentracije u našem timu. U drugom smo bili bolji, pogodio sam dve stative... Mnogo mi je žao što nisam postigao gol, makar jedan, u tom slučaju bi osvojili bod. Promašivali smo, ali i to je fudbal, a oni su znali da nas kazne i pobede", rekao je Mijatović, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

On je pohvalio navijače Crvene zvezde.

"Navijači su i večeras bili naš 12. igrač. Davali su nam vetar u leđa tokom 90 minuta, i uvek su tu za nas. Ne samo na Marakani, nego i na svakom gostovanju. Puno mi je srce kad ih vidim, kad mi aplaudiraju. Želim da im to vratimo osvajanjem duple krune", dodao je Mijatović.

On je istakao da mu se ostvario san da zaigra za Zvezdu u Ligi šampiona.

"Liga šampiona je najbolje evropsko takmičenje u kom se takmiče elitni timovi. Meni je bio san da igram za Zvezdu u Ligi šampiona, a sada sa 18 godina mi se to ostvarilo", podvukao je Mijatović.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS