Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Čukarički ubedljiv protiv Mladosti iz Lučana, remi Javora i IMT-a - | K-013 Portal

Čukarički ubedljiv protiv Mladosti iz Lučana, remi Javora i IMT-a

superliga

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su danas na domaćem terenu ekipu Mladosti iz Lučana rezultatom 3:0 (2:0) u utakmici devetog odloženog kola Superlige Srbije.

Golove za ekipu sa Banovog brda postigli su Ibrahim Ndaje u 7. minutu, Mihajlo Cvetković u 43. minutu i Igor Miladinović u 70. minutu.

Čukarički je trenutno na četvrtom mestu na tabeli SLS sa 29 osvojenih bodova, dok je klub iz Lučana na osmoj poziciji sa 25 bodova.

U prvom kolu prolećnog dela sezone Čukarički će gostovati ekipi Radnika u Surdulici 10. februara, dok će Mladost na megdan izaći ekipi Vojvodine Novom Sadu.

Fudbaleri Javora i IMT-a odigrali nerešeno

Fudbaleri Javora i IMT-a odigrali su nerešeno 1:1 u zaostalom meču 9. kola Superlige Srbije.

Miloš Luković je doveo goste u vođstvo u 34. minutu, a konačan rezultat postavio je Petar Gigić u 60.

Obe ekipe sad imaju po 21 bod, ali je IMT 11. a Javor 12. na tabeli zbog gol razlike.

Gosti su od 81. minuta igrali sa desetoricom, pošto je Zarija Lambulić dobio drugu javnu opomenu. Javor će u prvom prolećnom kolu, 10. januara, dočekati Partizan, dok će IMT ugostiti TSC.

Fudbaleri TSC-a i Napretka odigrali nerešeno

Fudbaleri TSC-a i Napretka odigrali su 1:1 u zaostalom meču 9. kola Superlige Srbije, ujedno i poslednjem na našim terenima u 2023. godini.

Uroš Milovanović je već u 9. minutu doveo domaće u vođstvo, ali je u 61. minutu konačan rezultat postavio Đorđe Jovanović.

TSC je ostao treći sa 37 bodova, dok je Napredak sad 13. sa 21 bodom. U prvom prolećnom kolu, 10. februara, TSC će u goste IMT-u, dok će Napredak dočekati Spartak.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS