Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Evropske lige: Đorđe Petrović debitovao za Čelsi; U Španiji preminuo navijač; Đirona šokirala Barsu i postala novi lider - | K-013 Portal

Evropske lige: Đorđe Petrović debitovao za Čelsi; U Španiji preminuo navijač; Đirona šokirala Barsu i postala novi lider

premijer liga, fudbal

Fudbaleri Evertona pobedili su na svom terenu ekipu Čelsija rezultatom 2:0 golovima Abdulaja Dukurea u 54. i Luisa Dobina u 92. minutu, u meču 16. kola Premijer lige.

Srpski golman Đorđe Petrović branio je od 84. minuta za Čelsi, pošto se povredio prvi čuvar mreže "plavaca" Robert Sančes. Petrović je u avgustu stigao u Čelsi, a na meču sa Evertonu debitovao je za londonski klub.

Čelsi je 12. na tabeli Premijer lige sa 19 bodova, dok je Everton 17. sa 13 poena. Čelsi će u narednom kolu dočekati Šefild junajted, dok će Everton gostovati Barnliju.

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su večeras u gostima ekipu Lutona rezultatom 2:1 (0:1).

Golove za Mančester siti postigli su Bernardo Silva u 62. i Džek Griliš u 65. minutu. Jedini strelac za domaći tim bio je Elajdža Adebajo u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena.

Mančester siti je trijumfom protiv Lutona stigao do prve pobede u Premijer ligi posle više od mesec dana. "Građani" su trenutno na četvrtom mestu na tabeli Premijer lige sa 33 boda, a u narednom kolu gostovaće Kristal Palasu.

Fudbaleri Mančester sitija će u sredu gostovati Crvenoj zvezdi u utakmici šestog kola grupe G Lige šampiona.

Luton je trenutno na 18. mestu na tabeli Premijer lige sa samo devet bodova, a u narednom kolu gostovaće Bornmutu.

Fudbaleri Fulama su svom terenu nadigrali Vest Hem 5:0.

Fudbaleri Totenhema ubedljivo savladali Njukasl

Fudbaleri Totenhema pobedili su večeras u Londonu ekipu Njukasla rezultatom 4:1 (2:0) u meču 16. kola engleske Premijer lige.

Dva gola za Totenhem postigao je Rišarlison u 38. i 60. minutu, a po jednom u listu strelaca upisali su se Destini Udodži u 26. i Son Hjun Min u 85. minutu iz penala. Jedini strelac za goste bio je Žoelinton u 91. minutu.

Totenhem je trenutno peti na tabeli u Premijer ligi sa 30 bodova, a u narednom kolu gostovaće Notingem Forestu. Njukasl je sedmi na tabeli sa 26 bodova, a u narednom kolu dočekaće Fulam.

Meč između Granade i Atletik Bilbaa biće nastavljen u ponedeljak od 21 sat

Utakmica 16. kola La Lige između Granade i Atletik Bilbaa, koja je danas prekinuta u 18. minutu, biće nastavljena sutra od 21 sat, saopštio je večeras Fudbalski savez Španije (RFEF).

Utakmica između Granade i Atletika je prekinuta danas u 18. minutu, pošto je na tribinama preminuo jedan navijač domaćeg tima. Predstavnici dva kluba i zvaničnih lica su se dogovorilI da meč ne bude nastavljen iz poštovanja prema porodici preminulog navijača. Atletik je u trenutku prekida vodio 1:0.

U saopštenju RFEF se navodi da će sutra biti odigrana preostala 72 minuta utakmice između Granade i Atletika.

Fudbaleri Đirone pobedili Barselonu i preuzeli prvo mesto na tabeli La Lige

Fudbaleri Đirone pobedili su večeras u gostima ekipu Barselone rezultatom 4:2 (2:1) u meču 16. kola španske La Lige.

Golove za Đironu, koja je najprijatnije iznenađenje u dosadašnjem delu sezone u španskom prvenstvu, postigli su Artem Dovbuk u 12, Miguel Gutijerez u 40, Valeri u 80. i Kristijan Stuani u petom minutu nadoknade vremena. Strelci za Barselonu bili su Robert Levandovski u 19. i Ilkaj Gundogan u drugom minutu nadoknade vremena.

Fudbaleri Đirone su se večerašnjim trijumfom vratili na prvo mesto na tabeli sa 41 bodom, dok je madridski Real drugi sa 39. Đirona će u narednom kolu La Lige na svom terenu dočekati Alaves.

Barselona je četvrta na tabeli sa 34 bodova, a u narednom kolu gostovaće Valensiji.

Fudbaleri Atletika pobedili su ranije danas u Madridu ekipu Almerije 2:1, dok su Kadiz i Osasuna odigrali 1:1. Meč između Granade i Atletik Bilbaa je prekinut u 18. minutu pri vođstvu gostiju od 1:0, a biće nastavljen sutra od 21 čas.

Remi fudbalera Štutgarta i Leverkuzena u derbi meču 14. kola Bundeslige

Fudbaleri Štutgarta i Bajera iz Leverkuzena odigrali su danas bez pobednika, 1:1 u derbi utakmici 14. kola Bundeslige.

Fudbaleri Štutgarta poveli su u 40. minutu golom Krisa Furiha. Leverkuzen je izjednačio pogotkom Florijana Virca u 47. minutu.

Ovo je bio drugi uzastopni remi ekipe iz Leverkuzena u Bundesligi. Bajer trenutno drži prvo mesto na tabeli sa 36 bodova, a klub iz Leverkuzena i dalje nema nijedan poraz ove sezone u nemačkom šampionatu. Leverkuzen će u narednom kolu na svom terenu dočekati Ajntraht iz Frankfurta.

Aktuelni šampion Bajern iz Minhena je drugi na tabeli sa 32 boda, ali i utakmicom manje.

Fudbaleri Štutgarta su treći na tabeli Bundeslige sa 31. bodom, a u narednom kolu gostovaće Bajernu.

Remi Rome i Fiorentine u Seriji A, "vučica" meč završila sa dva fudbalera manje

Fudbaleri Rome i Fiorentine odigrali su večeras u Rimu bez pobednika, 1:1 u meču 15. kola italijanske Serije A.

Roma je povela u petom minutu golom Romelua Lukakua u petom minutu, a gostima je bod doneo Lukas Martinez Kvarta u 66. minutu.

Klub iz Rima je meč završio sa dva fudbalera manje. Nikola Zalevski je isključen u 64, a Romelu Lukaku u 87. minutu.

Srpski golman Mile Svilar ceo meč je presedeo na klupi za rezerve u ekipi Rome. Fudbaler Fiorentine i reprezentativac Srbije Nikola Milenković nije igrao, pošto je bio na klupi za rezerve.

Fudbaleri Rome su trenutno na četvrtom mestu na tabeli Serije A sa 25 bodova, a klub iz Rima će u narednom kolu gostovati Bolonji.

Fiorentina je sedma na tabeli sa 24 bodova, a klub iz Firence će u narednom kolu Serije A na svom terenu dočekati Veronu.

Ranije danas odigrana su tri meča 15. kola Serije A, a postignuti su sledeći rezultati: Frozinone - Torino 0:0, Monca - Đenova 1:0 i Salernitana - Bolonja 1:2.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS