Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Evropske lige: Remi u "madridskom derbiju", Inter slavio u "Derbiju Italije", Arsenal bolji od Liverpula - | K-013 Portal

Evropske lige: Remi u "madridskom derbiju", Inter slavio u "Derbiju Italije", Arsenal bolji od Liverpula

lige petice, fudbal

Fudbaleri Reala i Atletiko Madrida remizirali su 1:1 (1:0) u utakmici 23. kola La Lige.

Tokom utakmice, precizan za domaćine je bio Brahim Diaz u 20. minutu, dok je za goste pogodio Markos Ljorente u 93. minutu.

"Kraljevski klub" je posle ove utakmice učvrstio ostao na čelu tabele sa 58 bodova, dok je Atletiko Madrid na četvrtom mestu sa 48 osvojenih bodova.

U ostalim utakmicama španskog prvenstva danas su ostvareni sledeći rezultati: Viljareal - Kadiz 0:0, Selta Vigo - Osasuna 3:0 i Betis - Getafe 1:1.

Fudbaleri Intera slavili u "Derbiju Italije"

Fudbaleri Intera pobedili su večeras ekipu Juventusa rezultatom 1:0 (1:0) u utakmici 23. kola Serije A.

Jedini gol na susretu bio je autogol koji je postigao Federiko Gati u 37. minutu.

Klub iz Milana je sada na čelu tabele italijanskog prvenstva sa 57 bodova, dok je Juventus na drugom mestu sa 53 osvojena boda.

U ostalim utakmicama Serije A danas su ostvareni sledeći rezulati: Torino - Salernitana 0:0, Napoli - Verona 2:1 i Atalanta - Lacio 3:1.

Arsenal bolji od Liverpula u derbiju kola, Garnačo vodio crvene đavole do pobede

Fudbaleri Arsenala pobedili su danas na domaćem terenu ekipu Liverpula sa 3:1 u utakmici 23. kola Premijer lige.

Precizni za londonski klub bili su Bukajo Saka u 14. minutu, Gabriel Martineli u 67. minutu i Leonardo Trosar u 92. minutu.

Jedini gol na susretu za goste postigao je odbrambeni igrač Arsenala Gabriel u 45. minutu.

Fudbaleri Mančester junajteda upisali su novu pobedu, ovog puta protiv ekipe Vest Hema koju su nadigrali rezultatom 3:0 (1:0).

Golove za crvene đavole postigli su Rasmus Holjund u 23. minutu, dok je Alehandro Garnačo bio precizan u 49. i 84. minutu.

U ostalim utakmicama Vulverhempton je bio bolji od Čelsija rezultatom 4:2, dok su fudbaleri Bormuta i Notingema remizirali (1:1) na stadijumu Vitaliti.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS