Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Evropske lige: Vlahović isključen protiv Đenove, Ratkov strelac u pobedi Salcburga - | K-013 Portal

Evropske lige: Vlahović isključen protiv Đenove, Ratkov strelac u pobedi Salcburga

lige petice

Fudbaleri Juventusa i Đenove odigrali su danas u Torinu bez golova u meču 29. kola italijanske Serije A.

Juventus je meč završio sa fudbalerom manje, pošto je srpski reprezentativac Dušan Vlahović isključen u trećem minutu nadoknade vremena.

Glavni sudija meča Antonio Giua pokazao je zbog prigovora napadaču Juventusa dva žuta kartona u roku od samo desetak sekundi. Srpski fudbaler je potom žestoko protestovao, ali je morao da napusti teren.

Vlahović je bio starter u ekipi Juventusa, kao i njegov sunarodnik Filip Kostić, koji je zamenjen u 59. minutu.

Vlahović je ove sezone postigao 15 golova u Seriji A za torinski klub, ali na meču sa Đenovom nije uspeo da se upiše u strelce.

Juventus je treći na tabeli Serije A sa 59 bodova, a u narednom kolu gostovaće Laciju. Đenova se trenutno nalazi na 12. poziciji sa 34 boda, a u narednom kolu na svom terenu dočekaće Frozinone.

Fudbaleri Milana nadigrali Veronu

Fudbaleri Milana pobedili su danas u gostima ekipu Verone rezultatom 3:1 u meču 29. kola Serije A.

Golove za "rosonere" postigli su Teo Ernandez u 44, Kristijan Pulišić u 50. i Samjuel Čukvueze u 79. minutu. Jedini strelac za domaći tim bio je Tijani Noslin u 64. minutu.

Srpski fudbaler Darko Lazović bio je starter u ekipi Verone. Lazović je zamenjen u 57. minutu, a umesto njega u igru je ušao još jedan srpski fudbaler Stefan Mitrović.

Napadač Milana i srpski reprezentativac Luka Jović presedeo je ceo meč na klupi za rezerve.

Fudbaleri Milana se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli Serije A sa 62 boda, dok je Verona na 15. poziciji sa 26. poena.

Fudbaleri Milana će u narednom kolu italijanskog prvenstva gostovati Fiorentini, dok će Kaljari dočekati Veronu.

Petar Ratkov strelac u pobedi Salcburga nad Hartbergom

Fudbaleri Salcburga pobedili su večeras na svom terenu ekipu Hartberga rezultatom 5:1 u meču 23. kola plej-ofa za titulu u austrijskoj Bundesligi.

Golove za Salcburg postigli su srpski reprezentativac Petar Ratkov u 28, Mads Bidstrup u 45, Fernando u 51, Oskar Gluk u 84. i Seku Koita u trećem minutu nadoknade vremena. Jedini strelac za goste bio je Jirgen Hajl u 75. minutu. Hartberg je od 22. minuta igrao sa fudbalerom manje, pošto je isključen Ibejn Bouvat.

 

Ratkov je bio u startnoj postavi Salcburga, a zamenjen je u 72. minutu. Za ekipu Salcburga igrao je još jedan srpski reprezentativac Strahinja Pavlović, koji je proveo na terenu svih 90 minuta.

Salcburg se nalazi na prvom mestu na tabeli plej-ofa Bundeslige sa 28 bodova, dok je Hartberg peti sa 17. Salcburg će u narednom kolu gostovati Šturmu, dok će Hartberg dočekati Rapid.

Fudbaleri Bajer Leverkuzena pobedili u gostima Frajburg

Fudbaleri Bajer Leverkuzena pobedili su danas u gostima ekipu Frajburga rezultatom 3:2 u meču 26. kola Bundeslige.

Golove za Bajer postigli su Florijan Virc u drugom, Adam Hložek u 40. i Patrik Šik u 53. minutu. Strelci za domaći tim bili su Ricu Doan u 10. i Janik Kajtel u 79. minutu.

Bajer je trijumfom protiv Frajburga stigao do 22. pobede u Bundesligi. Klub iz Leverkuzena se nalazi na prvom mestu na tabeli sa 70 bodova, dok je Bajern iz Minhena drugi sa 60.

Fudbaleri Frajburga su deveti na tabeli nemačkog prvenstva sa 33 boda.

Ekipa iz Leverkuzena će u narednom kolu na svom terenu dočekati Hofenhajm, dok će Frajburg gostovati Borusiji u Menhengladbahu.

Fudbaleri Čelsija u nadoknadi vremena do polufinala FA kupa

Fudbaleri Čelsija plasirali u se u polufinale FA kupa, pošto su danas na svom terenu u četvrtfinalu ovog takmičenja savladali Lester rezultatom 4:2.

Čelsi je posle prvog poluvremena vodio 2:0. Golove za londonski klub postigli su Mark Kukurelja u 13. i Kol Palmer u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena. Rahim Sterling nije iskoristio penal za Čelsi u 26. minutu.

Lester je smanjio na 2:1 u 51. minutu autogolom Aksela Disasija, a na 2:2 je izjednačio Stefi Mavididi u 62. minutu.

Čelsi je do pobede stigao u finišu meča. Pobedu londonskom timu doneli su Karni Čukvuemeka u drugom minutu nadoknade i Noni Madueke u osmom minutu nadoknade.

Srpski golman Đorđe Petrović bio je na klupi za rezerve u ekipi Čelsija. Juče su plasman u polufinale FA kupa izborili Mančester siti i Koventri.

Amad Dialo golom u 121. minutu odveo M. junajted u polufinale engleskog FA kupa

Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se u polufinale engleskog FA kupa, pošto su večeras posle produžetaka pobedili Liverpul rezultatom 4:3 u četvrtfinalu ovog takmičenja.

Utakmica je posle regularnih 90 minuta završena bez pobednika, 2:2.

Golove za Mančester junajted postigli su Skot Mektominej u 10, Entoni u 87, Markus Rašford u 112. i Amad Dialo u 121. minutu. Dialo je potom isključen, pošto je dobio drugi žuti karton zbog preteranog slavlja.

Strelci za Liverpul bili su Aleksis Mekalister u 44, Mohamed Salah u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena i Harvi Eliot u 105. minutu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS