Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website FK "Železničar" dočekuje FK "Čukarički" 22. jula u Pančevu - | K-013 Portal

FK "Železničar" dočekuje FK "Čukarički" 22. jula u Pančevu

fk zeleznicar, fk cukaricki, utakmica, pancevo, fudbal

Pred početak takmičarske sezone u Superligi, FK Železničar iz Pančeva odigraće poslednju pripremnu utakmicu protiv ekipe FK Čukarički iz Beograda. Ovaj susret je na programu u subotu, 22. jula, s početkom u 19:30 časova, na fudbalskom terenu SC Mladost u Pančevu.

FK Čukarički je imao uspešan učinak u plej-ofu Lige Evrope, te će ova utakmica biti važan pokazatelj treneru FK Železničara, kome da se odluči za startnih jedanaest igrača u prvom kolu superligaške sezone.

Ono što ovaj susret čini posebno zanimljivim jeste što će se sportski direktor FK Železničara, Ivan Adžić, i trener Predrag Rogan naći na jednoj strani terena, dok će njihovi sinovi, Luka Adžić i Viktor Rogan, obući dres ekipe FK Čukarički i naći se na suprotnoj strani.

Očekuje se da će publika iskoristiti ovu priliku da dođe u velikom broju na renovirani teren SC „Mladost“ u Pančevu i pruži snažnu podršku igračima FK Železničara pred početak superligaške sezone. Biće to prilika da ljubitelji fudbala uživaju u uzbudljivoj igri i nadahnjujućem rivalstvu između ova dva tima. Svi se nadamo dinamičnom i spektakularnom susretu koji će nas dodatno pripremiti za uzbuđenja koja donosi nova superligaška sezona.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS