Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website FK Železničar startovao pobedom u Super ligi Srbije - | K-013 Portal

FK Železničar startovao pobedom u Super ligi Srbije

fk zeleznicar, pancevo, fudbal, super liga srbije, srbija

 Železničar je kao debitant u Superligi slavio protiv Napretka u Kruševcu. Jedini gol za tim iz Pančeva postigao je Jevgenij Pavlov u 29. minutu. Inače, duel pod Bagdalom kasnio je sat vremena zbog olujnog vetra I kiše,međutim to nije poremetilo ritam izabranika Predraga Rogana.

U svakom segmentu igre nadigrali su fudbaleri Železničara rivala iz Kruševca, a na kraju su nagrađeni sa tri boda.

Rano je Železničar došao u vođstvo, već u 29 minutu. Grgić se borio sa trojicom domaćih defanzivaca, odložio loptu za Konatara, usledio je centaršut na drugu stativu. Akciju je odlično ispratio Pavlov i iz neposredne blizine zatresao mrežu – 0:1!

Imali su fudbaleri Železničara još nekoliko prilika da dupliraju prednost, međutim I gol Pavlova je bio dovoljan da se slavljenički vrate u Pančevo.

U drugom kolu Železničar na domaćem terenu dočekuje Mladost iz Lučana.

Stadion: u Kruševcu. Gledalaca: 500. Sudija: Dejan Trifković. Žuti kartoni: Đeković, S.Jovanović (Napredak), Knežević (Železničar). Strelac: Pavlov u 29. minutu za Železničar

NAPREDAK: Bajić, S.Jovanović, Đeković, Mršić, Prijović, Krstić /74. Jović/, Ljubomirac ,Tomić /46. Stoiljković/, Nenadović /81. Bojović/, Đ.Jovanović /74. Parađina/, Stanojlović /63. Babić/.

ŽELEZNIČAR: Živković, Balaž, Jovanović, Stanković, Konatar, Kovačević /90. Obradović/, Đorđević, Petrović /70. Trifunović,Grgić /70. Knežević Romanić, Pavlov /76. Šušnjar/.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS