Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Fudbaleri Srbije večeras protiv Litvanije, pobeda kao "moranje" - | K-013 Portal

Fudbaleri Srbije večeras protiv Litvanije, pobeda kao "moranje"

fudbal, reprezentacija srbije, srbija litvanija

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras u Kaunasu protiv Litvanije igra peti meč u kvalifikacijama za Euro 2024, a pobeda se nameće kao "moranje" nakon poraza od Mađarske u Beogradu (2:1).

"Atmosfera u našem timu je odlična. Napravili smo analizu posle meča sa Mađarskom, imali smo dobar i konstruktivan sastanak, shvatili gde smo grešili. Što se, dakle, tiče atmosfera ona je na naivou koji je potreban i neophodan za ono što nas očekuje. Da li je utakmica u Kaunasu za nas biti ili ne biti? Spremamo se da utakmicu rešimo u našu korist, uz sav respekt prema Litvaniji. Moramo da pokažemo reakciju i budemo na visini zadatka", rekao je selektor Dragan Stojković.

Selektor je potvrdio da će biti nekih promena u taktičkom smislu, kao i u sastavu.
 
"Moramo da nađemo najbolje rešenje za nas, da utakmicu rešimo u svoju korist, a rešićemo je timskom igrom. Moramo biti i oprezni, jer Litvanija je izuzetno borben tim, tim koji je gladan rezultata i uspeha. I mi to moramo da poštujemo. Imaju nekoliko odličnih igrača, koji znaju da zadaju mnogo muka, videlo se to i protiv Crne Gore. Ali šta god pričali i šta god očekivali, najvažnije za nas, došli smo u Kaunas po tri boda koja su nam potrebna", nije ostavio dilemu Stojković.
 
Meč Srbije i Litvanije igraće se od 20.45 časova.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS