Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Fudbalerke Srbije protiv Poljske traže revanš i prvo mesto u grupi Lige nacija - | K-013 Portal

Fudbalerke Srbije protiv Poljske traže revanš i prvo mesto u grupi Lige nacija

fudbalerke srbije, srbija, fudbal

Ženska fudbalska selekcija Srbije igra protiv Poljske meč četvrtog kola Treće grupe B Lige nacija. Pre nekoliko dana Poljakinje odnele trijumf 2:1, ekipa Dragiše Zečevića u Staroj Pazovi žele revanš i povratak na prvo mesto u grupi. Utakmica se igra od 19 časova.

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije nastavlja takmičenje u B Ligi nacija, a u derbiju četvrtog kola Grupe 3 u Staroj Pazovi gostuje selekcija Poljske.

Dve selekcije odmerile su snage pre pet dana, a pobedu je odnela Poljska 2:1, najviše zahvaljujući nesmotrenim greškama srpskog tima u prvom poluvremenu utakmice.

Izabranice Dragiše Zečevića nisu bile u podređenom položaju na tom meču, ali su u prvom delu primile dva pogotka koje nisu uspele da nadoknade u drugom poluvremenu uprkos boljoj igri.

Poljska je ostvarila sve tri pobede u prva tri kola i trenutno zauzima prvu poziciju u grupi, ali bi se trijumfom u Staroj Pazovi srpske fudbalerke vratile na čelo tabele.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS