Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Glas iz Pančeva: Čekamo Zvezdinu ponudu za Stanića, hoće ga klubovi iz inostranstva - | K-013 Portal

Glas iz Pančeva: Čekamo Zvezdinu ponudu za Stanića, hoće ga klubovi iz inostranstva

fk zeleznicar, fk crvena zvezda, stanic

Do pre samo sedam dana za mladog vezistu Železničara iz Pančeva Petra Stanića čuli su samo redovni hroničari zbivanja u drugoligaškom rangu takmičenja. Čulo se, među poznavaocima fudbaskih prilika, da u banatskoj ravnici stasava jedan mladić vrlo zanimljivih karakteristika koji je meta brojnih klubova.

Informacija MOZZART Sporta o interesovanju Crvene zvezde za ofanzivnog vezistu, rođenog 2001. godine, podiglo je atmosferu u Pančevu do tačke usijanja. Skauti srpskog šampiona su u prethodnom periodu pratili igre Stanića i došli do zaključka da bi u perspektivi strelac četiri gola u prvoligaškom rangu mogao značajno da pomogne Crvenoj zvezdi.

Međutim, u razgovoru za Mozzart sport predsednik pančevačkog Železničara Zoran Naunković tvrdi da je posao još daleko od realizacije, odnosno da će Crvena zvezda u pokušaju da dovede Petra Stanića imati jaku konkurenciju.

“Predsednik sam Železničara deset godina, i odgovorno tvrdim da zvaničnu ponudu Crvene zvezde nismo dobili. Da li očekujemo poziv? Iskreno – da. Dobili smo već neke dojave, preko određenih agenata, da je Crvena zvezda zainteresovana. I to nam jako, jako godi. Reč je o najvećem klubu sa ovih prostora, koji je želeo da razgovaramo o Staniću i na polusezoni. Koliko sam shvatio njihova želja je bila da naš mladi fudbaler bude prosleđen u Grafičar. To nam nije odgovaralo, jer je Grafičar naš rival. Takođe, Stanić je dolaskom iskusnog Dragana Aničića dobio trenera i stručni štab uz koji može da napreduje. I tako je i bilo”, kaže za Mozzart Sport Zoran Naunković.

Priča oko narednog kluba Predraga Stanića zakotrljala se na polusezoni. Međutim, u Pančevu nisu želeli da žure, obzirom da je mladi vezista vezan ugovorom sa Železničarom do 2022. godine.

“Možda će vam ovo zvučati kao dizanje cene, ali u ovom trenutku mi imamo ponudu jednog domaćeg kluba, kao i jednog tima iz inostranstva. Do kraja sedmice očekujemo ponudu i drugog kluba van Srbije... Možete da pretpostavite ime kluba iz naše zemlje koji ga želi. Bio sam gost njihove akademije, ukazali su nam veliku čast... Mi hoćemo da zajedno sa igračem i njegovim agentom izaberom najbolju sredinu. Tim koji će mu omogućiti najbolji razvoj. Jer je Predrag Stanić mnogo napredovao u poslednjih godinu dana”.

U Pančevu kažu da im godi medijska pažnja, ali...

“Nas čeka borba za opstanak, i sve te priče oko transfera Predraga Stanića mogu da utiču na momka. On je mlad dečko, koji ima važeći ugovor sa nama. Ja nisam od onih koji će da priča konkretno o ciframa i visini ponuda. Ali moram da zaštitim i njega i klub”.

I još malo o Zvezdinom piku iz drugoligaškog ranga.

“Svako ko je jednom pogledao našu utakmicu rekao je da Stanić odskače. Od njega u budućnosti veliki benefit može da ima i srpski fudbal. Pre Železničara igrao je dve sezone u Dinamu iz Pančeva u trećeligaškom rangu. Videlo se već tada da poseduje ogroman potencijal. Mi sko iskoristili situaciju što je Pančevac, i doveli smo ga u klub... Jasno nam je da će on biti meta bogatijih, ali ponavljam: “Zvaničnu ponudu Crvene zvezde nismo dobili”. Videćemo u kom pravcu će se sve razviti”, dodao je u razgovoru za MOZZART Sport Zoran Naunković.

(Mozzart sport)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.