Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Het-trik Pavlova u uzbudljivoj utakmici Železničara i Radničkog (3:3) - | K-013 Portal

Het-trik Pavlova u uzbudljivoj utakmici Železničara i Radničkog (3:3)

fudbal, Železničar, Radnički, Sremska Mitrovica, Kosjerić, pripremne utakmice, rezultat, remi, het-trik, kontrolni susret, pancevo

Fudbaleri Železničara remizirali su rezultatom 3:3 u uzbudljivoj utakmici protiv ekipe Radničkog iz Sremske Mitrovice, koja se odigrala u Kosjeriću.

Na početku meča, Železničar je imao inicijativu i to se isplatilo. Već u 8. minutu, Jevgenij Pavlov je na asistenciju Luke Petrovića doveo ekipu Železničara u vođstvo. Pavlov je nastavio sa sjajnom igrom i duplirao prednost Pančevaca, iskoristivši proigravanje Lazara Romanića.

Ipak, ekipa iz Sremske Mitrovice uspela je da smanji na 1:2. U 30. minutu, gledali smo najlepšu akciju Železničara. Aleksandar Đorđević je pokrenuo napad, uposlio Aleksandra Kovačevića, a lopta je stigla do Lazara Romanića, koji je sjajno proigrao Marka Konatara. Pavlov je iskoristio pas i zabeležio het-trik na ovim pripremama.

U drugom delu meča, na teren su izašli drugi igrači. Radnički se nije predavao i uspeo je da iskoristi greške Železničara. Sa dva brza pogotka, izjednačili su rezultat na 3:3.

Naredni kontrolni susret zakazan je za petak, 14. jula, kada će Železničar testirati svoje snage protiv Rudara iz Prijedora.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS