Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Inter iz Majamija u četvrtfinalu Liga kupa, Mesi dvostruki strelac - | K-013 Portal

Inter iz Majamija u četvrtfinalu Liga kupa, Mesi dvostruki strelac

fudbal, inter, majami, liga kupa, mesi

Fudbalski klub Inter iz Majamija plasirao se  u četvrtfinale Liga kupa pošto je jutros u Frisku pobedio Dalas posle izvođenja jedanaesteraca sa 5:3, nakon što je u regularnom delu utakmice bilo 4:4.

Majami je poveo pogotkom Lionela Mesija u šestom minutu, a Dalas je preokrenuo golovima Fakunda Kinjona u 37, Bernarda Kamunge u 45. i Alana Velaska u 63. minutu. 

Dva minuta kasnije Bendžamin Kremaši smanjio je na 2:3, ali je autogol Roberta Tejlora u 68. minutu vratio Inter na dva gola zaostatka.

Neizvesnost je u utakmicu autogolom vratio Marko Farfan u 80. minutu, a Mesi je izjednačio iz slobodnog udarca u 85. minutu.  

Majami je zatim osigurao pobedu boljim izvođenjem jedanaesteraca, 5:3.

„Vratiti se u meč nakon rezultata 2:4 u 80. minutu nas čini veoma srećnim. Ali plasman dalje ne sme da nam skrene misli sa toga da moramo da popravimo igru“, rekao je trener Majamija Herardo Martino, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Majami je bio bez pobede u 11 utakmica pre dolaska Mesija, a sada je pobedio u četiri uzastopne utakmice.    

Argentinski napadač je postigao sedam golova u četiri utakmice za Inter.

Majami će u četvrtfinalu Liga kupa, nokaut formata osnovanog 2019. godine, igrati protiv pobednika duela Šarlota i Hjustona.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS