Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Lajpcig pobedio Zvezdu i u Beogradu - | K-013 Portal

Lajpcig pobedio Zvezdu i u Beogradu

crvena zvezda, lapjcig, liga sampiona, fudbal

Fudbaleri Crvene zvezde izgubii su večeras s 2:1 od Lajpciga u četvrtom kolu Grupe G Lige šampiona.

Nemačka ekipa slavila je golovima Ćavija Simonsa u osmom i Loisa Opende u 77. minutu, dok su crveno-beli do jedinog pogotka došli u 81. kada je autogol postigao Benjamin Henriks.

Zvezda je dve utakmice pre kraja grupne faze treća na tabeli s jednim bodom, koliko ima i četvrtoplasirani Jang Bojs, ali uz lošiju gol razliku, dok je Lajpcig drugi s devet bodova, tri manje od prvoplasiranog Mančester sitija.

Meč pred punim tribinama stadiona „Rajko Mitić“ loše je počeo po crveno-bele, pošto je Lajpcig već u osmom minutu iz prve prilike na meču došao do vođstva kada je Simons iskoristio proigravanje Šlagera i savladao Omrija Glazera.

U nastavku prvog dela meča Lajpcig je bio mnogo bolji rival, imao je posed lopte iz kog su se ređale prilike pred golom crveno-belih, a najbolju šansu u finišu prvog dela meča propustio je Openda posle greške Milana Rodića.

Ekipa Baraka Bahara u drugom poluvremenu zaigrala je bolje i angažovanje, a u momentima kada su imali najveću inicijativu stigla je kazna iz kontranapada, a tada je prednost duplirao Openda.

Samo tri minuta kasnije Zvezda je smanjila zaostatak, a autogol postigao je Hendriks koji je loše reagovao posle centaršuta Gejlora Kange.

Imala je Zvezda u nastavku par dobrih situacija pred golom rivala, ali nije bilo promene rezultata.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS