Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Mrkela: Naredni prelazni rok drugačiji od svih do sada - | K-013 Portal

Mrkela: Naredni prelazni rok drugačiji od svih do sada

Sportski direktor FK Crvena zvezda Mitar Mrkela rekao je da u klubu jedva čekaju povratak na teren i istakao da će naredni prelazni rok biti drugačiji od svih do sada.

"Pratimo veliki broj igrača, u ovom trenutku imamo u našoj bazi podataka mnogo fudbalera koji bi mogli da zadovolje kriterijume igranja u Crvenoj zvezdi. Kada se jedan prelazni rok završi, a to je bilo pre par meseci, odmah počinju pripreme za naredni i taj prelazni rok se priprema u skladu sa željama trenera, sa pretpostavkom sa kojih pozicija će igrači napustiti klub. Ovaj prelazni rok biće drugačiji nego svi do sada", rekao je Mrkela za klupski sajt.

Ne znamo kada će početi, ne znamo na koji način ćemo ga raditi, ali pripremamo se za više scenarija i u skladu sa onim koji bude aktuelan reagovaćemo, verujem, na najbolji mogući način, ističe on.

"Pre svega se svi nadamo da se što pre vratimo kolektivnim treninzima i da se sve nastavi. U kom formatu i kako to još ne znamo. U skladu sa tim, kada se nastavi sezona i kada se završi, radićemo na tome šta će se dešavati između kraja sezone i početka kvalifikacija", poručio je Mrkela.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS