Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nastavlja se Super liga, Partizan dočekuje Čukarički, Zvezda igra u Pančevu - | K-013 Portal

Nastavlja se Super liga, Partizan dočekuje Čukarički, Zvezda igra u Pančevu

super liga srbije, fudbal

Utakmicama 15. kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, fudbaleri Partizana dočekuju Čukarički, a Crvena zvezda će u Pančevu igrati protiv Železničara.

Prva utakmica igra se danas od 17 časova na Čairu, gde Radnički igra protiv Novog Pazara.

Fudbaleri Partizana igraju u nedelju od 19 časova na svom terenu protiv Čukaričkog i pokušaće da nastave niz od 12 pobeda kako bi zadržali dobru prednost na čelu tabele. Crno-beli su jedina neporažena ekipa u ligi i prvi su na tabeli sa 37 bodova, šest više od drugoplasirane Crvene zvezde.

Ekipa Čukaričkog u utakmicu ulazi posle poraza koji je sinoć pretrpela od Fjorentine (0:1) u Ligi konferencija, ali i posle niza od četiri utakmice bez pobede u prvenstvu. Čukarički je sedmi sa 17 bodova.

Fudbaleri Zvezde igraju u subotu od 18 časova u Pančevu protiv Železničara i moraju da pobede kako bi zadržali korak za Partizanom. Crveno-beli su u utorak izgubuli od Lajpciga u Beogradu (1:2) u Ligi šampiona, a u domaćem prvenstvu imaju 10 pobeda. 

Železničar je u poslednje tri utakmice bez poraza i ima 11 bodova na 14. mestu na tabeli.

Trećeplasirani TSC igraju u nedelju od 19.30 u Bačkoj Topoli protiv Vojvodine. Ekipa Žarka Lazetića je u prošlom kolu pobedila Čukarički (2:0) i prekinula niz od tri remija, odnosno pet utakmica bez pobede, a u duel ulazi posle poraza od Frajburga u Nemačkoj 0:5, u četvrtak uveče u Ligi Evropa.

Vojvodina je vezala dva remija u Super ligi i četvrta je na tabeli sa 19 bodova, sedam manje od TSC-a

U ostalim utakmicama Radnički 1923 dočekaće u subotu od 13 časova u Kragujevcu Voždovac, koji je u poslednje četiri utakmice bez pobede, dok će tri sata kasnije poslednjeplasirani Radnik u Surdulici dočekati Napredak i pokušaće da zabeleži drugu pobedu u ligi.

Fudbaleri IMT-a igraju u subotu od 18.30 protiv Mladosti za drugu uzastopnu pobedu, dok će Javor u nedelju od 16.30 u Ivanjici protiv Spartaka pokušati da prekine niz od tri poraza.

Parovi 15. kola Super lige Srbije:

Petak:

Radnički Niš – Novi Pazar (17.00)

Subota:

Radnički 1923 – Voždovac (13.00)

Radnik – Napredak (16.00)

Železničar – Crvena zvezda (18.00)

IMT – Mladost (18.30)

Nedelja:

Javor – Spartak (16.30)

Partizan – Čukarički (19.00)

TSC – Vojvodina (19.30)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS