Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nottingham Forest - Tottenham Hotspur: Predikcije za utakmicu - | K-013 Portal

Nottingham Forest - Tottenham Hotspur: Predikcije za utakmicu

fudbal, notingham forest, tottenham hostpur, predikcije za utakmicu

U petak, Nottingham Forest će se sastati s Tottenhamom u okviru Premijer lige, sa početkom u 21h. Ovo je susret dva tima u različitim formama.

Spursi su nedavno prekinuli loš niz sa ubedljivom pobedom nad Newcastleom, dok Forest pokušava vratiti ritam nakon niza loših rezultata.

Forma Timova i Statistka

Tottenham je slavio protiv Newcastlea s 4-1, prekidajući niz od pet utakmica bez pobede. Sa druge strane, Forest je zabeležio remi protiv Wolverhamptona nakon četiri uzastopna poraza, ali njihova domaća forma pokazuje ranjivost. 
Evo i nekoliko ključnih statistika koje mogu uticati na ishod utakmice:

Tottenham: Golovi

Na poslednjih pet utakmica Tottenhama bilo je tri ili više golova.Tottenham je napadački tim i na njihovim mečevima možemo očekivati veći broj golova.

Prvi Gol

Tottenham je postigao prvi gol na poslednjih devet utakmica. Ova statistika sugeriše na konstantnost Tottenhama u stvaranju prednosti na početku utakmica.

Forma Nottingham Foresta

Nottingham Forest je pobedio samo u jednom od poslednjih pet mečeva u Premijer ligi. Forest se suočava sa izazovima u timu, što može biti ključno za ishod susreta.

Tottenham i Golovi na Gostojućim Utakmicama

Na poslednje tri gostujuće utakmice Tottenhama, oba tima su postigla gol. Ova statistika ukazuje da oni lako postižu gol i na gostujućem terenu.

Son Heung-Min Prvi Strelac na Utakmici

Son Heung-Min je postigao prvi gol na tri prethodne utakmice u Premijer ligi. Bio je  sjajan protiv Newcastlea sa jednim golom i dvema asistencijama, predstavlja ključnog igrača za Tottenham. Sa impresivnih 10 golova u 16 utakmica, uključujući i izvođenje penala, on bi mogao biti ključni igrač u postizanju gola na ovoj utakmici.

Nottingham Forest - Tottenham Hotspur: Međusobni Susreti

Istorija međusobnih susreta pokazuje dominaciju Spursa. Tottenham je pobedio u četiri od pet mečeva sa Nottingham Forestom u svim takmičenjima.

  • 11. mart 2023. – Tottenham 3-1 Nottingham Forest – Premijer liga
  • 09. novembar 2022. – Nottingham Forest 2-0 Tottenham – Liga Kupa
  • 28. avgust 2022. – Nottingham Forest 0-2 Tottenham – Premijer liga
  • 24. septembar 2014. – Tottenham 3-1 Nottingham Forest – Liga Kupa
  • 02. mart 2005. – Nottingham Forest 0-3 Tottenham – Liga Kupa

Predviđanja za Utakmicu: Golovi i Pobeda Spursa

Očekujemo dinamičnu utakmicu, ali naša prednost ide na stranu Tottenhama. Pobeda Tottenhama se čini se realnim, uzimajući u obzir njihovu trenutnu formu i kvote.

Gledajući statistiku, očekujemo golove na obe strane. Tottenham nije imao sačuvao svoju mrežu na poslednjih sedam utakmica, dok Forest kod kuće redovno postiže golove. Prognoziramo da će Tottenham pobediti uz golove s obe strane, a rezultat od 1-2 ili 1-3 se čini vrlo mogućim. Spursi su u poslednje tri utakmice postigli osam golova, dok je Forest primio 13 golova u poslednjih pet utakmica.

Najviše kvote za ovu utakmicu nudi kladionica Mozzart, kako navodi Kladionice101, sajt koji se bavi recenzijom kladionica u Srbiji.

Zaključak

Uoči susreta između Nottingham Foresta i Tottenhama, očekujemo živahnu i neizvesnu utakmicu, ali statistika i trenutna forma daju prednost gostujućem timu.

Sa Son Heung-Minom u impresivnoj golgeterskoj formi, Tottenham ima igrača koji može doneti prednost već u ranoj fazi utakmice.

Nottingham Forest, s druge strane, suočava se s izazovima i nizom loših rezultata, posebno na domaćem terenu. Iako su pokazali određenu ranjivost, očekujemo da će ipak pokušati pružiti otpor i postići gol.

Međusobni susreti u nedavnoj prošlosti jasno pokazuju dominaciju Tottenhama, što dodatno podupire našu predikciju u korist gostiju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS