Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Nakon smene trenera, FK Železničar ostao bez direktora - | K-013 Portal

PANČEVO: Nakon smene trenera, FK Železničar ostao bez direktora

fk zelezncar, ivan adzic, sportski direktor fk zeleznicar, pancevo

Ivan Adžić odlučio je da podnese ostavku na mesto sportskog direktora FK Želežnicar Pančeva.

Pančevci su bili hit Superlige na početku sezone, ali su onda zapali u krizu rezultata i trenutno su poslednji na tabeli. Promenili su čak tri trenera, posle Predraga Rogana i Aleksandra Linte, od ponedeljka Železničar vodi Nenad Mijailović. Ivan Adžić odlučio je da preuzme odgovornost i napusti klub.

"Da istina je, odlazim! Pre tačno godinu i po dana prihvatio sam funkciju sportskog direktora FK Železničar Pančevo. U tom trenutku sam imao ispred sebe veliki izazov i samo jedan cilj, a to je uvesti Želju u superligaše prvi put u istoriji Pančeva! Zajedničkim snagama uspeli smo u tome i zbog toga sam ponosan i srećan. Ono što sam odmah rekao i stojim iza toga: “lakše je ući u Superligu, nego u njoj opstatiti”. Ulaskom u Superligu odgovornost je još viša, te je profesionalni i strateški pristup u radu sa timom potrebno podići na još viši nivo - napisao je Ivan Adžić, a potom otkrio razloge svoje ostavke:

- Kako se sadašnje aktivnosti i odluke uprave kluba i moje viđenje superligaša ne poklapaju i zato odlazim iz kluba! Ono što želim da kažem je da sam u Pančevu stekao mnogo prijatelja, sarađivao sa divnim ljudima, trenerima, momcima, odnosno igračima iz kluba o kojima imam samo reči hvale. Želim im sreću u daljem radu.", prenosi Kurir. 

Ivan Adžić bio je od 2009. do 2011. sportski direktor FK Crvena zvezda. Na mesto prvog operativca Železničara stigao je u avgustu 2022. i uspeo da uvede klub u Superligu Srbije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS