Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: U Železničaru ne kriju optimizam pred dolazak IMT-a - | K-013 Portal

PANČEVO: U Železničaru ne kriju optimizam pred dolazak IMT-a

fudbal, fk zeleznicar

Železničar u ponedeljak od 18.00 časova na domaćem terenu dočekuje starog rivala još iz prvoligaških dana IMT.

Sa ekipom iz Beograda, Dizelka se prošle godine borila za elitni rang takmičenja, a sada će se ove dve ekipe prvi put sastati u superligaškom društvu.

Pančevci će u ovaj meč ući sa novim trenerom Nenadom Mijailovićem, koji je stigao u klub u reprezentativnoj pauzi. Nedelju dana rada bilo je dovoljno aktuelnom šefu struke da proceni potencijal i kvalitet ekipe, tako da sa velikim optimizmom dočekuje zvaničan debi na klupi Železničara.

- Naša trenutna pozicija na tabeli ne zadovoljava nikoga ko voli Železničar. U narednom periodu ćemo pokušati da budemo bolji. Iza nas su sedam dana rada i dve kontrolne utakmice. Svi mi treneri kukamo što se tiče vremena, a mi ga nemamo, ipak to nam neće biti alibi u narednom periodu. Igrači dobro rade, prihvataju naše zahteve, osim što smo u teškoj rezultatskoj situaciji u ovom klubu sve ostalo dobro funkcioniše - istakao je Nenad Mijailović.

Ujedno ovo je bila prilika da novi trener predstavi i saradnike, a u Železničaru će mu pomagati Ivan Ilijevski, Ivica Milutinović i Vladimir Popov, dok je u stručnom štabu iz minulog perioda ostao Saša Radulović, trener golmana.

- Ovo je stručni štab koji sam odabrao i mislim da sa njima mogu da radim.

Po preuzimanju Železničara, pauzu u prvenstvu novi trener iskoristio je da se u dve prijateljske utakmice uveri u trenutnu formu igrača. Dizelka je slavila prvo protiv Voždovca sa 2:1, dok je u duelu sa Inđijom bilo 3:1.

- U svakoj utakmici ćemo ići na pobedu. Svi tako razmišljamo, bez obzira na tešku situaciju. Naša očekivanja su da pobedimo. Ipak, ne želimo nikome u ovoj situaciji da pretimo. IMT ima dobar tim, to je odličan klub, još bolje vođen od strane kolege Jandrića. Imaju neki svoj sistem koji dugo "guraju". Veoma mlada i perspektivna ekipa, ozbiljno motivisana u svakoj utakmici. Pred nama je svakako težak posao. Straha nemamo, ali imamo veliki respekt prema rivalu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS