Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Partizan na penale savladao Zlatibor, Proleter slavio u Subotici - | K-013 Portal

Partizan na penale savladao Zlatibor, Proleter slavio u Subotici

fudbal, superliga srbije, sport, partizan, zlatibor, proleter

Fudbaleri Partizana savladali su na gostovanju ekipu Zlatibora sa 1:0 u okviru osmog kola Superlige Srbije. Jedini strelac na meču bio je Natho, sa penala u 80. minutu.

Crno-beli se nisu proslavili u Užicu na gostovanju kod Zlatibora, pošto su do pobede došli tek u finišu susreta i to sa bele tačke.

Izabranici Aleksandra Stanojevića bili su opasniji rival tokom 90 minuta susreta, imali znatno više loptu u posedu i beležili veći broj udaraca ka golu rivala.

Ipak, odbrana Zlatibora pokazala je svoju kompaktnost, uspevala da parira naletima favorizovanog protivnika, bila disciplinovana i dugo odolevala.

Domaćin ima za čim da žali u ovom susretu, jer su u dve ili tri šanse i sami mogli do gola, ali je odlično reagovao mladi golman Partizana Popović.

Nakon što nije bilo golova u prvom poluvremenu, trener Partizana Stanojević u drugom delu meča ubacio je možda i najjači sastav u ovom trenutku.

Stvoren je veći broj prilika, ali su udarci Natha, Asana i Markovića završavali ili u rukama Čupića, ili pored gola Zlatibora.

Usledio je 80. minut meča, kada je sudija Široki dosudio veoma sporan jedanaesterac za Partizan, koji u gol pretvara Natho.

Izraelski internacionalac postavio je konačan rezultat i doneo pobedu Partizanu.

Linglong Superliga osmo kolo:

Petak:
Vojvodina - Radnik Surdulica 2:0

Subota:
Bačka - Napredak Kruševac 0:0
Metalac - Mladost Lučani 1:1
Radnički Niš - Čukarički 0:0

Nedelja:
Novi Pazar - Inđija 1:0
Rad - Javor 1:0
Spartak Subotica - Proleter 1:2
Zlatibor - Partizan 0:1
21.00 Crvena zvezda - Voždovac

Ponedeljak:
17.30 Mačva - TSC



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.